Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΑνείπωτη τραγωδία στην Ηλεία – Τέσσερις νεκροί από Covid-19 από την ίδια...

Ανείπωτη τραγωδία στην Ηλεία – Τέσσερις νεκροί από Covid-19 από την ίδια οικογένεια

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο μικρό χωριό της Αγίας Μαύρας, με τον θάνατο του άτυχου ιερέα καθώς μέσα σε μόλις ένα μήνα έφυγαν τέσσερα άτομα από την ίδια οικογένεια ενώ ο γιος του ιερέα νοσηλεύεται με επιπλοκές του κορωνοϊού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα κόλλησε κορωνοϊό στο σχολείο που διδάσκει, στη συνέχεια και με δεδομένο την υψηλή μεταδοτικότητα του ιού, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, κόλλησε τον ιερέα σύζυγό της και μετά τους δύο της γονείς.

Από την πλευρά του άτυχου ιερέα, που ήταν αγαπητός στην μικρή κοινότητα της Αγίας Μαύρας, κόλλησε και η μητέρα του. Από την ίδια οικογένεια έφυγαν συνολικά τέσσερα άτομα ενώ την ίδια στιγμή σε μονάδα εντατικής θεραπείας της Αθήνας νοσηλεύεται και ο γιος του, ιερέα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Μαύρας, Γεώργιος Σταθόπουλος, ο ιερέας ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό στην κοινωνία, είχε προσφέρει και προσέφερε έως την τελευταία στιγμή όχι μόνο στην κοινότητα αλλά και σε άλλα χωριά που είχε λειτουργήσει, με την μοίρα να χτυπά την οικογένειά του και ο ίδιος να χάνει την ζωή του από επιπλοκές του κορωνοϊού εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων που αντιμετώπιζε.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταθόπουλος, τόσο ο ιερέας όσο και η οικογένειά του δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά της εξάπλωσης του covid-19 ενώ από τον αδόκητο χαμό τους θρηνεί ολόκληρη η κοινότητα της Αγίας Μαύρας.

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ