Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπίσκεψη του τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Επίσκεψη του τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του τομεάρχη Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό Αργολίδας.

Στη συνέχεια ακολούθησε ευρεία σύσκεψη παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος καλωσόρισε τον κ. Χαρίτση και ανέλυσε τις θέσεις του Επιμελητηρίου Αργολίδας αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση των επιχειρήσεων όλων των κλάδων στην Αργολίδα.

Στάθηκε σε ζωτικά θέματα για το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων όπως η χωροθέτηση, η ανάπτυξη ΒΙΟ.ΠΑ. αναφέρθηκε στα προβλήματα των επιχειρήσεων του πρωτογενή τομέα και τα έργα υποδομών που χρειάζεται η περιοχή για να επιτύχει αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Κλείνοντας μετέφερε τον έντονο προβληματισμό και τις ανησυχίες του για το μέλλον των επιχειρήσεων, οι οποίες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα που προήλθαν την περίοδο της πανδημίας.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι βουλευτές κ. Χαρίτσης Αλέξης και κ. Γκιόλας Γιάννης οι οποίο τόνισαν την δύσκολη οικονομική νκαι υγειονομική κατάσταση και το ζοφερό μέλλον των μικρών
επιχειρήσεων.

Στην συζήτηση που ακολούθησε τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι Φορέων, ο Προέδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους κ. Κολεβέντης Φώτης, ο Προέδρος της ΟΕΒΕ Άργους κ. Γαβρίλος Θεόδωρος και ο κ. Χρονόπουλος Παναγιώτης από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.σύσκεψη συμμετείχαν επίσης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτης (συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής)

και η κα. Χατζοπούλου Αγγελίνα, ο Προέδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας κ. Μακρής Παναγιώτης μέλη επαγγελματικών σωματείων της περιοχής του Άργους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Σημειώνεται ότι για τη πραγματοποίηση της ενημερωτικής σύσκεψης εφαρμόστηκαν όλα τα
προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα στα πλαίσια του Covid-19.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ