Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Βαθιά συγκινημένος ο Δημήτρης Καμπόσος για την ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης...

ΒΙΝΤΕΟ: Βαθιά συγκινημένος ο Δημήτρης Καμπόσος για την ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης – Οργή για Ανδριανό

Σε μια εξαιρετικά φορτισμένη τοποθέτησή του σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο Δημήτρης Καμπόσος ανέφερε. “Ξεκινήσαμε έναν αγώνα από το 2011 για την ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης του Νοτίου Τμήματος στο Άργος, πληρώσαμε μελετητές έτσι ώστε να φτάσουμε στο τέλος και χτες από το Κτηματολόγιο να βγούμε με την υπόσχεση ότι παίρνουμε αριθμό πρωτοκόλλου τέλη Δεκεμβρίου”, ενώ ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια. Χωρίς να τον κατονομάζει όμως ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών εμφανίστηκε αγανακτισμένος με τον βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ, κ. Γιάννη Ανδριανό.

“Κάποιοι δυστυχώς καπηλεύονται τον αγώνα μας. Κανένας δεν μπορεί να κάνει δικό του έναν αγώνα τον οποίο δεν τον έδωσε πότε ανέφερε.”

Πήραμε από το μηδέν το Σχέδιο Πόλης Νοτίου Τμήματος και το φέραμε στο τέλος του!
Μην προσπαθούν ορισμένοι να “κλέψουν” χρόνια δουλειάς, κούρασης & επιμονής!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

Χθες σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Καμπόσος ανέφερε:

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ !!!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ 21 /12/2021 ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ , ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!
. 1700 οικόπεδα θα δοθούν για να χτίσει ο κόσμος σπίτια . Μετά από 10 χρόνια σκληρού αγώνα με πολλά προβλήματα από εγγληματικες παραλήψεις μελετητών και πολιτικών προσώπων ….. από το 1983 …. ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ ,10 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ(κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά) ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΩΚΡΆΤΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ, ΤΟ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.(η Νίκη έχει πολλούς πατεράδες …. ήδη Θα ακούσατε ήδη ΕΝΑΝ να βγάζει ανακοινώσεις και να λέει ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ …..ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ) .
Προσεχώς θα δώσω συνέντευξη τύπου και θα βάλω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση….. (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕ , ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ 2011 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ “ΕΦΥΓΕ” ΤΟ 1990 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΌ.)
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ