Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑMy Grand Road: Πάνω από 600 μαθητές εκπαιδεύτηκαν στο ΠΚΑ στο Ναύπλιο...

My Grand Road: Πάνω από 600 μαθητές εκπαιδεύτηκαν στο ΠΚΑ στο Ναύπλιο το 2021

Η τελευταία δράση για το έτος 2021 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του δήμου Ναυπλιέων έγινε σε Νηπιαγωγείο της Πουλακίδας.

Πάνω από 600 παιδιά του δήμου Ναυπλιέων και της ευρύτερης περιοχής επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΠΚΑ) του Δήμου Ναυπλιέων από τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του μέχρι την 15/12/2021. Το τελευταίο σχολείο εκτός από το θεωρητικό και πρακτικό μέρος στο ΠΚΑ είχαν και άλλη μία δραστηριότητα , να στολίσουν μαζί με την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ την κυρία
Μαρία Ράλλη και τα στελέχη της Τροχαίας Ναυπλίου το Δέντρο της Οδικής Ασφάλειας .

Στη συνέχεια οι μαθητές του νηπιαγωγείου μεταφέρθηκαν με
λεωφορείο στο Δημαρχείο Ναυπλίου όπου ως πεζοί περπάτησαν έως την πλατεία Συντάγματος σφυρίζοντας τόσο τα λάθη των οδηγών που διαπίστωναν αλλά και χειροκρότησαν τους οδηγούς που είχαν σωστή οδηγική συμπεριφορά. Τέλος, στα παιδιά απονεμήθηκαν Βεβαίωση Συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά επιπλέον τους προσφέρθηκαν όμορφά δώρα και γλυκάκια από τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδος τον κ. Ευάγγελο Πιπέρη, τον Διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου κ. Κωνσταντίνο ΘΑΝΟ, από τα στελέχη της Τροχαίας και εκπροσώπους του ΔΟΠΠΑΤ.

Ετοιμαζόμαστε το νέο έτος 2022 να φιλοξενήσουμε και να
εκπαιδεύσουμε περισσότερους μαθητές.

Καλές γιορτές με υγεία και προσοχή στους δρόμους.
Με εκτίμηση
My Grand Road team

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ