Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτην Βραδιά των Άσσων 2021 με βραβεύσεις του argonafplia.gr σε Καρκαλάτου, Σιδέρη...

Στην Βραδιά των Άσσων 2021 με βραβεύσεις του argonafplia.gr σε Καρκαλάτου, Σιδέρη , Κολιγκιώνη

«Xρυσή» Βραδιά για την Ηλεία και τον αθλητισμό!
 ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ ΠΟΥ «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΑΠΟ ΛΑΜΨΗ, ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ηλειακού αθλητισμού γράφτηκε το περασμένο Σάββατο στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο! Η Βραδιά των Άσσων 2021 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία παρουσία 500 και πλέον ανθρώπων και ήρθε ξανά για να μας θυμίσει πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολύ σπουδαία πράγματα!

Όλοι μαζί καταφέραμε το περασμένο Σάββατο να σηκώσουμε ξανά πολύ ψηλά την Ηλεία και τον αθλητισμό της αφού σε µια υπέρλαµπρή βραδιά, στην κορυφαία αθλητική εκδήλωση της χώρας αυτή την στιγμή τιμήθηκαν άνθρωποι του αθλητισµού που διέπρεψαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για τη συµµετοχή, την προσφορά, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την επιτυχία, σε ατοµικά ή συλλογικά αθλήµατα.

Εκείνοι που έπαιξαν δίκαια, καθαρά, που σεβάστηκαν τους κανόνες του παιχνιδιού, τους συναθλητές, τους αντιπάλους, τον φίλαθλο κόσµο.

Εκείνοι που τιμούν τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι»!
Τα τεράστια ονόματα από όλο το φάσμα του αθλητισμού της χώρας όπως οι Ολυμπιονίκες Εμμανουήλ Καραλής, Ιωάννης Μελισσανίδης, Πηγή Δεβετζή και Θοδωρής Ιακωβίδης, οι
Παραολυμπιονίκες Δημήτρης Μπακοχρήστος και Νίκος Παπαγγελής, ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, ο σπουδαίος μπασκετμπολίστας Νίκος Μπουντούρης και η ρεκορντγούμαν Ζωή Δημητράκου αλλά και η ραχοκοκαλιά του ηλειακού αθλητισμού, οι μικροί και μεγάλοι πρωταγωνιστές των παρκέ, του στίβου, του γηπέδου, του μηχανοκίνητου αθλητισμού, των μαχητικών τεχνών, την κολύμβησης και όλων των άλλων
ομαδικών και ατομικών αθλημάτων έβαλαν το δικό τους λιθαράκι τους προκειμένου η προχθεσινή εκδήλωση να περάσει στο πάνθεον της ιστορίας και να μας θυμίσει πως αθλητική Ηλεία έχει μεγαλώσει, έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και κάνει ένα ολόκληρο Νομό περήφανο με τα κατορθώματά της!

Για μια ακόμα φορά, αυτό που αντικρίσαμε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή στον Πύργο δεν είχε προηγούμενο! Ήταν κάτι
μοναδικό, κάτι πρωτοφανές!

Πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα, τις φιλόδοξες και τις προσδοκίες μας…
Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα είχε γίνει πράξη χωρίς εσάς, τους αθλητές της Ηλείας, τους πρωταγωνιστές και τους δικούς τους ανθρώπους που όπως στις λύπες που έχει ο αθλητισμός έτσι και στις χαρές, ήταν δίπλα τους για να τους χειροκροτήσουν και να τους επιβραβεύσουν!

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα είχε γίνει πράξη χωρίς τους ανθρώπους που στήριξαν έμπρακτα την Βραδιά των Άσσων.
Η επιτυχία της Βραδιάς των Άσσων, η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, οφείλεται εν πολλοίς και στη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της ΔΗΚΕΠ, της ΠΕΔ, του χρυσού χορηγού Μηχανικής ΑΕ, των χορηγών Αξονική Μαγνητική Πύργου και Κτήμα Μπριντζίκη καθώς και τον υποστηρικτών της.

Η Βραδιά των Άσσων 2021 όμως δεν θα ήταν ίδια και χωρίς την αμέριστη στήριξη μέσων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου όπως η Ελευθερία Καλαμάτας, η Γνώμη Πατρών, το Αrgonafplia.gr και το Αgrinio Media.

H συνεργασία μας αυτή στοχεύει στη δημιουργία ενός δυναμικού αθλητικού θεσμού που θα ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια της Ηλείας και θα δημιουργήσει ένα μεγάλο περιφερειακό δίκτυο με κεντρικό άξονα την ανάπτυξη της περιφέρειας μέσω του
αθλητισμού!

Το argonafplia.gr βρέθηκε εκεί αφού φέτος για πρώτη φορά υπήρχαν και βραβεύσεις από άλλους νομούς της Πελοποννήσου και έτσι την Ελπίδα Καρκαλάτου βράβευσε η Πηγή Δεβετζή και τον Γιάννη Σιδέρη η Βασιλική Ντουφεξή ιδιοκτήτρια του argonafplia.gr , και βραβείο στον Τάσο Κολιγκιώνη όπου λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος δεν μπόρεσε να παρασταθεί στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση έγινε τιμητική μνεία στον εκλιπών Μιχάλη Καζά δημιουργό του spor.argonafpia.gr για την συνεισφορά του στον αθλητισμό, το βραβείο παρέλαβε η σύζυγος του Βασιλική Ντουφεξή.

Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου στην καμπάνια του Make A Wish σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας «Ολυμπιάδα» αφού όλα τα αστεράκια πουλήθηκαν και όλοι μαζί φροντίσαμε ώστε οι γιορτές για κάποια παιδιά να είναι λίγο πιο χαρούμενες φέτος.

Όλα αυτά αλλά και ακόμα περισσότερα, όσα έγιναν στην Βραδιά των Άσσων 2021, θα τα δείτε στο ένθετο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες!
Μέχρι τότε…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ