Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι μαθητές της Γ’ Λυκείου του 1ου Λυκείου Ναυπλίου μαγείρεψαν το συσσίτιο...

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου του 1ου Λυκείου Ναυπλίου μαγείρεψαν το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας

Συμμετοχή των μαθητών της Γ’ Λυκείου του 1ου Λυκείου Ναυπλίου ,στο συσσίτιο και στην Ιματιοθήκη της Αγάπης  του Ιερού Ναού  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου.

Είναι  γνωστό ότι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου είναι επικεντρωμένοι στο αυστηρό καθημερινό τους πρόγραμμα, που θα τους οδηγήσει με επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι στην δύσκολη διαδρομή τους δεν υπάρχουν και στιγμές, που τους απομακρύνουν από την καθημερινότητά τους και τους χαρίζουν ψυχική ανάταση, καθώς βιώνουν το μεγαλείο του ανθρώπου.

  Μία τέτοια στιγμή ήταν η συμμετοχή τους στο συσσίτιο του Ιερού Ναού  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου, σήμερα. Μαθητές της Γ’ Λυκείου, με την συνοδεία καθηγητών, ήρθαν στην Ευαγγελίστρια με τις τσάντες τους γεμάτες όχι με βιβλία, αλλά με  τρόφιμα, με σκοπό να τα προσφέρουν και να τα μαγειρέψουν για τους  αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

  Στο έργο αυτό θέλησε να σταθεί αρωγός  το σχολείο τους και συγχρόνως, να εμφυσήσει στους μαθητές του το αίσθημα της προσφοράς, χωρίς την αναμονή ανταλλάγματος.

Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ