Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημερωτικές επισκέψεις Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στις Λιμενικές Αρχές Κορίνθου, Ναυπλίου, Πόρτο Χελίου και Ερμιόνης

Ενημερωτικές επισκέψεις Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στις Λιμενικές Αρχές Κορίνθου, Ναυπλίου, Πόρτο Χελίου και Ερμιόνης

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ΕΠΛΣ Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας από 8 μέχρι και 10/12/21 πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης, από κοινού με τον Πρόεδρο της ΕΠΛΣΑΚΑ και Ταμία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Γαλάνη Χρήστο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης ενημέρωσαν τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά και κατέγραψαν τα προβλήματα προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε να επιλυθούν.

Τετάρτη 8/12/2021

Λιμεναρχείο Κορίνθου

Η λειτουργικότητα των υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση του πολίτη και βέβαια το ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον απαιτούν νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, που θα στεγάζουν τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου.

Πέμπτη 9/12/21

Α’ Λ/Τ Πόρτο Χελίου

Περιγράφηκαν οι συνθήκες, που επικρατούν ιδιαίτερα στους καλοκαιρινούς μήνες με κυρίαρχο ζήτημα αυτό της ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό.

Β’ Λ/Τ Ερμιόνης

Το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της Λιμενικής Αρχής Ερμιόνης υποδεικνύουν την άμεση αναβάθμιση των χερσαίων μέσων

Παρασκευή 10/12/21

Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Θεωρείται επιτακτική η ανάγκη αναβάθμισης των πλωτών μέσων, που να ανταποκρίνονται στο επίπεδο της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου.

Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Κορίνθου Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κοντό Παναγιώτη, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και Γενικό Γραμματέα ΕΠΛΣΑΚΑ Αντιπλοίαρχο ΛΣ Παπακωνσταντίνου Παναγιώτη,  τον Διοικητή α.α Λ/Τ Πόρτο Χελίου Σημαιοφόρο ΛΣ Στρατηγάκη Γεώργιο, τον Διοικητή  Λ/Τ Ερμιόνης Υποπλοίαρχο ΛΣ Παππά Δημήτριο, το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας και όλους τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ