Όψεις ρητίνης και εμφυτεύματα δοντιών – ποιοι μπορούν να τα εφαρμόσουν;

εμφυτεύματα δοντιών –
- Advertisement -

Η αισθητική οδοντιατρική έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα έχει καταφέρει να δώσει σε όλες τις προοπτικές ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Την ριζική αλλαγή της οδοντοστοιχίας οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Οι όψεις ρητίνης και τα εμφυτεύματα δοντιών είναι οι συνήθεις οδοντιατρικές επεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να δώσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό, ολοκληρωμένη λύση σε όλα τα στάδια.

- Advertisement -

Ποια είναι τα συνηθέστερα προβλήματα, στα οποία ενδείκνυνται;

1. Όταν έχει πραγματοποιηθεί η εξαγωγή ενός δοντιού, είναι πολύ βασικό να αναπληρωθεί το κενό αυτό. Ο συνήθης τρόπος είναι μία γέφυρα. Ο άλλος είναι οι όψεις ρητίνης.

2. Αν είναι φυσικό το φαινόμενο να μας λείπουν δόντια και δεν θέλει ο ίδιος ο ασθενής να του τροχίσουν τα δόντια για να μπει η γέφυρα, τότε επιλέγονται ως επί το πλείστον τα εμφυτεύματα δοντιών.

3. Αν μία κινητή πρόσθεση δοντιού μας δεν μας φαίνεται κακή ιδέα, τότε μπορούμε να επωφεληθούμε από μία ακίνητη.

Από την στιγμή που τοποθετηθούν σε έναν ασθενή, ο οδοντίατρος δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες προκειμένου να υπάρχει η κατάλληλη αντιμετώπιση για να μην υπάρξουν παρενέργειες.

Έτσι ο σημαντικότερος παράγοντας που μπορεί να δώσει σημαντικά πλεονεκτήματα, είναι η σωστή υγιεινή της περιοχής, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες προεκτάσεις.

Στο τέλος της θεραπείας και αφού έχετε μάθει πώς να φροντίζετε σωστά την περιοχή, κανείς δεν θα καταλάβει ότι υπάρχει διαφορά. Μόνο ένα λευκό και όμορφο χαμόγελο θα φαίνεται!

Κλείστε ραντεβού με το ειδικό κέντρο οδοντιατρικής

Ιστοσελίδα: dentalpearls.gr

- Advertisement -

________________