Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΘανατηφόρα σύγκρουση νεκροφόρας με αυτοκίνητο στους Γαργαλιάνους

Θανατηφόρα σύγκρουση νεκροφόρας με αυτοκίνητο στους Γαργαλιάνους

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  το μεσημέρι της Τετάρτης στους Γαργαλιάνους. Συγκεκριμένα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, όπου νεκροφόρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. κλούβα.

Η γυναίκα περίπου 56-57 ετών από τους Γαργαλιάνους, που ήταν οδηγός στη λευκή κλούβα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χωρίς αισθήσεις και αμέσως οι γιατροί την έβαλαν στη μονάδα ανάνηψης και έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Παρ’ όλα αυτά όμως η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα βαριά τραύματά της πριν από λίγη ώρα.

Ο οδηγός της νεκροφόρας καθώς και οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος – κλούβας τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροφόρα κατευθυνόταν προς την Πύλο για την τέλεση κηδείας μεταφέροντας τη σορό του εκλιπόντος. Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε άλλη νεκροφόρα  για τη μεταφορά της σορού.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο – κλούβα με τρέιλερ και φορτωμένα ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου έβγαινε στον κεντρικό δρόμο από το επαρχιακό δίκτυο και συγκρούστηκε με τη νεκροφόρα.

Πηγή: gargalianoionline.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ