Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΗ οικογένεια της Πυροσβεστικής πενθεί τον Δήμο Αναγνωστάκη

Η οικογένεια της Πυροσβεστικής πενθεί τον Δήμο Αναγνωστάκη

Μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε έφυγε από τη ζωή ο Δήμος Αναγνωστάκης. Ο Δήμος Αναγνωστάκης υπήρξε υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ενώ για αρκετά χρόνια υπηρέτησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ήπειρο με μεγάλη συνέπεια.

Μετά την αποστρατεία του ζούσε στο χωριό που γεννήθηκε, στον Βαθύκαμπο, δίπλα στον Άραχθο.

Ασχολιόταν με τη γη και τις καλλιέργειες που αγαπούσε και περνούσε χρόνο με τους πραγματικούς φίλους που είχε αποκτήσει.

Ακόμη και όταν πληροφορήθηκε ότι είχε χτυπηθεί από τον καρκίνο έδωσε την μάχη της ζωής του. Χωρίς να παραιτηθεί, χωρίς να εγκαταλείψει τις καθημερινές του συνήθειες.

Η οικογένεια της Πυροσβεστικής πενθεί.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. εκφράζει την βαθυτατη  θλίψη για τον πρόωρο χαμό του τ. Υπαρχηγού   μας, του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Δημοσθένη Αναγνωστάκη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητηρια στην οικογένειά του.

Ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ    Δημοσθένης Αναγνωστάκης του Παύλου γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1964, στην Άρτα. 

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 1988 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το έτος 1993 με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Αποφοίτησε το έτος 2007 από τη σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Έχει υπηρετήσει σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ Νοτίου Αιγαίου, της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου και της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς Ελλάδας. Διοικητής της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ιωαννίνων και της Περιφερειακής Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου. Κλαδάρχης του Β΄ Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης του Α.Π.Σ.. Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής και Επιχειρησιακός Συντονιστής με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης έχει λάβει μέρος σε εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό, ανταλλαγής καλώς πρακτικών μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προήχθη στις 02-02-2018 κατ’ επιλογή στο βαθμό του Αντιστρατήγου-Υπαρχηγού Υποστήριξης  ΠΣ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ