Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣαββατοκύριακο με 3 στα 3! για τον Αργοναύτη Νέας Κίου B.C

Σαββατοκύριακο με 3 στα 3! για τον Αργοναύτη Νέας Κίου B.C

Η ανδρική μας ομάδα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ επιβλήθηκε εύκολα στο Βέλο επί του τοπικού Διαγόρα με 52-82.

Εκτελώντας άψογα το πλάνο των προπονητών μας, οι αθλητές μας έπαιξαν δυνατή άμυνα και με επιθετικό πλουραλισμό έφτασαν άνετα στην νίκη όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Διαγόρα για την άψογη φιλοξενία.

Μετά από την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχουμε μόνο νίκες, αποτέλεσμα τόσο της καθοδήγησης των προπονητών μας όσο βέβαια και της πολύ σκληρής δουλειάς των παικτών μας.

Επόμενος αγώνας στο κλειστό της Νέας Κίου με αντίπαλο τον Ατρέα Μυκηνών.

Το τμήμα των εφήβων μας κέρδισε σήμερα την ομάδα του Πήγασου Άστρους με 68-55. Σε αυτό το τμήμα συμμετέχουν έφηβοι που προπονούνται με την ανδρική ομάδα (και έχουν παραστάσεις) και παιδιά μικρότερων ηλικιών που ο κόουτς Μιχαλόπουλος εμπιστεύεται, ώστε να πάρουν εμπειρίες και να βρουν τα πατήματα τους στο παρκέ.

Τέλος, τα καμάρια της ομάδας μας, οι νεανίδες με αρκετές κορασίδες στη σύνθεση τους, νίκησαν στο Ναύπλιο της ομάδα του Οίακα με σκορ 16-37. Αυτό το τμήμα υπενθυμίζει σε όλους μας ότι όταν οι αθλητές συμμετέχουν στις προπονήσεις, είναι προσηλωμένοι στις υποδείξεις/οδηγίες του προπονητή τους και αγαπούν το άθλημα που επέλεξαν να παίζουν μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει. Τις πιστεύουμε, έχουν διάθεση για προπόνηση και αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο μας θα αποτελέσουν το νέο γυναικείο τμήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, πρώτα το σχολείο και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ