Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Με επίκεντρο την Αργολίδα και 57 πληρώματα πραγματοποιήθηκε το 15ο Ράλλυ...

ΒΙΝΤΕΟ: Με επίκεντρο την Αργολίδα και 57 πληρώματα πραγματοποιήθηκε το 15ο Ράλλυ Δαναών

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 15ο Ράλλυ Δαναών το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών και διεξάγεται αδιάλειπτα για 15 χρόνια, ως μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων.

Το 15ο Ράλλυ Δαναών ξεκινώντας από τις ιστορικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μύλοι, Κιβέρι, συνεχίζει προς Άστρος, Πάρνωνα, Ελαιοχώρι, Ανδρίτσα, Βελανιδία επιστρέφει στη Νέα Κίο για το τέλος της 1ης ημέρας και από το ίδιο σημείο για την επανεκκίνηση της επόμενης με διαδρομές και στην Κορινθία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο του argonafplia.gr

Οι ασφάλτινες διαδρομές ικανοποίησαν την κατηγορία regularity αλλά και την κατηγορία touring που κινήθηκε σε πιο χαλαρό ρυθμό απολαμβάνοντας τα φθινοπωρινά τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στο γραφικό Κεφαλάρι, για τερματισμό και γεύμα απονομής.

Με σημείο αφετηρίας το Ι.ΚΤΕΟ Αργολίδας Autovision, όπου πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (08:30-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες κάλυψαν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 390 χιλιόμετρα, όπου περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα. Oι 100 και πλέον χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ