Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣ40ημερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας Μιχάλη Καζά

40ημερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας Μιχάλη Καζά

Ένας μήνας έχει περάσει που ο αγαπημένος σε όλους, φίλος, συνεργάτης, αδερφός, σύζυγος και πατέρας ο Μιχάλης Καζάς έφυγε από τη ζωή αυτή.

Άφησε την τελευταία του πνοή στην Καρυά Αργολίδας, που τόσο λάτρευε. Εκεί ψηλά στο μονοπάτι, που με τόσο θαυμασμό μιλούσε σε όλους. Όραμα του να γνωρίσει ο κόσμος αυτό τον «μαγικό τόπο», όπως έλεγε, με θαυμασμό, πάθος και γνώση (όπως, εξ άλλου, ενεργούσε σε κάθε θέμα που καταπιάνονταν). Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα σχέδια του.

Αφιέρωσε τη ζωή του στην (νηφάλια, κατάλευκη και ουδέποτε «κίτρινη») ενημέρωση, τόσο την Ευρωπαϊκή αλλά και την τοπική, καθώς ήταν γι’ αυτόν μια προσωπική άλλα κι επαγγελματική πρόκληση. Μάχονταν, νυχθημερόν και άοκνα, για την έγκυρη άλλα κι έγκαιρη ενημέρωση όλων των αναγνωστών.

Μέσα από την επιστημονική κι επαγγελματική του πορεία αλλά και αγωνιζόμενος στο χώρο της δημοσιογραφίας, απόκτησε πάρα πολλούς φίλους και μάλιστα, ανθρώπους που τον εκτίμησαν (πραγματικά και άδολα), για την εντιμότητα, τη γνώση, την παιδεία, το ήθος, την καλοσύνη, την οξυδέρκεια και την αμεροληψία που τον διέκρινε.

Πορεύθηκε με επιβραβεύσεις, όπως (η μεγαλύτερη από αυτές), της Ένωσης Ευρωπαίων δημοσιογράφων, η οποία του απένειμε το μεγάλο βραβείο “ΗΘΟΥΣ”.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους, γνωστούς, και συγγενείς στο 40ημερο μνημόσυνό του, που θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή (7η Νοεμβρίου 2021), το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Ευαγγελίστριας, στο Ναύπλιο, να τιμήσουμε, γι’ ακόμη μια φορά, τη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΖΑ και να συμπροσευχηθούμε για την ψυχή του.

Η οικογένειά του παρακαλεί όποιαν/ον μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το συσσίτιο της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Με πραγματική εκτίμηση: η οικογένεια του αποβιώσαντος.

 

Στην γειτονιά των αγγέλων ο Μιχάλης Καζάς

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ