Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. συγκεντρώνει τρόφιμα για αυτούς που...

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. συγκεντρώνει τρόφιμα για αυτούς που παλεύουν με τη φτώχεια

Στην προσπάθειά  να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς  και τις ευπαθείς ομάδες ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.

«Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συγκεντρώνει τρόφιμα,  για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια. Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους μας,  ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

  Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος κατά τις ώρες  λειτουργίας του και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:00 και Τετάρτη 18:00-21:00

  Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:

• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι κ.α.

• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες κ.α.

• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.

• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κ.α.

• Νωπά προϊόντα και λαχανικά μετά από συνεννόηση

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ