Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Από το Ναύπλιο ξεκίνησε ο Παύλος Χρηστίδης την κούρσα για την...

ΒΙΝΤΕΟ: Από το Ναύπλιο ξεκίνησε ο Παύλος Χρηστίδης την κούρσα για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ

Από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Ναύπλιο ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα την κούρσα για την διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ο επί σειρά ετών εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, δικηγόρος Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης είπε πως “η σπορά των προηγουμένων ετών είναι το καλύτερο εφαλτήριο γι’ αυτά που έχουμε μπροστά μας, είμαι εδώ για να καταθέσω τις απόψεις μου, τις ευαισθησίες μου, τις ιδέες μου και πιστεύω αυτό θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα“, ενώ ξεχωριστή αναφορά έκανε στην προσφορά της Φώφης Γεννηματά στην παράταξη. Ενώ ανέφερε πως “η δικιά μου υποψηφιότητα δεν έχει να κάνει με προξενιά κορυφής για καρέκλες αλλά πως θα ξαναφτιάξουμε τις σχέσεις μας με τους πολίτες σε επίπεδο καθημερινότητας…” και απηύθυνε κάλεσμα ευρείας συμμετοχής στους Αργολιδείς στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου.

Παρόντες στην παρουσίαση της υποψηφιότητας σε ξενοδοχείο στο Ναύπλιο ήταν ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ, κ. Ανδρέας Πουλάς, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Αργολίδας, κ. Λεωνίδας Κουτσογιάννης και φίλοι της παράταξης.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο κ. Χρηστίδης

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ