Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕυχαριστήρια δήλωση του Προέδρου ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτη Π. Ζαχαριά

Ευχαριστήρια δήλωση του Προέδρου ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτη Π. Ζαχαριά

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς κάθε μέλος της Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας που προσήλθε στις κάλπες και εξέλεξε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, τα μέλη των τοπικών οργανώσεων καθώς και τους συνέδρους από την περιοχή μας για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας καθώς και η εκλογή των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ ήταν τυπικές διαδικασίες και πραγματοποιήθηκαν σε ένα κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας.

Παρότι κατακτήσαμε ως παράταξη να μην υπάρχουν αντιπαλότητες και κόντρες η προσέλευση του κόσμου του κόμματός μας ήταν μαζική και δυνάμωσε τη φωνή της ΔΕΕΠ Αργολίδας όπως ακριβώς το είχαμε ζητήσει. Η ευθύνη που αναλαμβάνω δεν είναι βάρος για εμένα, αποτελεί μια ενασχόληση προσφοράς προς το κόμμα και προς την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Εκφράζοντας τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους εκλεγέντες, τους εύχομαι καλό έργο και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας σε όλους τους τομείς θα αποδώσει καρπούς.

Η σύσταση της ΔΕΕΠ είναι εξαιρετική και το έργο μας θα είναι πολυεπίπεδο και αποτελεσματικό, θα αφουγκραστούμε την κοινωνία και θα δυναμώσουμε το κόμμα έχοντας πρωταρχικό σκοπό, στόχο, επιδίωξη το εθνικό συμφέρον.

Μετά τιμής,
Παναγιώτης Π. Ζαχαριάς
Πρόεδρος Οργάνωσης Εκλογικής 
Περιφέρειας Αργολίδας της ΝΔ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ