Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ - Διολίτσης: "Δεν πίνουμε το ίδιο νερό όλοι κ. Κωστούρο -...

ΒΙΝΤΕΟ – Διολίτσης: “Δεν πίνουμε το ίδιο νερό όλοι κ. Κωστούρο – Κάναμε και στο παρελθόν συμφωνίες με τη ΔΕΥΑΝ αλλά δεν τηρήθηκαν”

“Έχω άπειρες μετρήσεις από τις 20 Αυγούστου και μετά που δείχνουν ότι το νερό του Άργους είναι πόσιμο και καθαρό και μπορεί να καταλήξει στις βρύσες διότι εμείς προβλέψαμε και κατασκευάσαμε εργοστάσιο αντίστροφης όσμωσης ή αφαλάτωσης” ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών, Πέτρος Διολίτσης μιλώντας στην κάμερα του argonafplia.gr. Παράλληλα ανέφερε πως “..εμείς δεν μετακυλήουμε τα προβλήματα στην Περιφέρεια αλλά τα λύνουμε μόνοι μας”

Σε ότι αφορά τις οφειλές της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλιέων ο κ. Διολίτσης ουσιαστικά δείχνει ότι σχέσεις μεταξύ των δύο ΔΕΥΑ είναι σε νεκρό σημείο καθώς μιλά με σαφείς αιχμές λέγοντας μεταξύ άλλων πως “…αυτές οι συνεργασίες δεν προχωράνε, έχουμε προβλήματα από το 1997 που φτιάχτηκε ο βιολογικός πάντα χρωστούσαν”, ενώ ξεκαθαρίζει ότι θα προχωρήσουν βάσει του Νόμου ακόμη και μέχρι κατασχέσεων αν χρειαστεί καθώς έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τα όσα δήλωσε ο κ. Διολίτσης

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ