Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις,

αν και η θέση του Συλλόγου είναι η πλήρης κατάργησή τους,  οι οποίες παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί.

Ως εκ τούτου , ημέρα  έναρξης του φετινού φθινοπωρινού δεκαπενθημέρου Ενδιάμεσων Εκπτώσεων  ορίζεται   η  Δευτέρα   , 1η Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Δευτέρα   15 Νοεμβρίου.      

Για  τη 1η Κυριακή , δηλαδή την 7η  Νοεμβρίου και κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου,  με  αριθμό πρακτικού    296 /8-4-2019, προτείνεται  να  παραμείνουν  ΚΛΕΙΣΤΑ  τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων, διότι  η εν λόγω ημέρα δεν έχει αξιόλογο εμπορικό  ενδιαφέρον.   Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Περιμένουμε πανέτοιμοι όλους τους καταναλωτές για τις αγορές τους με στόχο την ενίσχυση της Ναυπλιακής  αγοράς και οικονομίας, με ασφάλεια τηρώντας  με συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα .

 Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τιμές , την άριστη ποιότητα και τις ευκαιρίες των προϊόντων , που διαθέτουν τα καταστήματα μας.

Οι τοπικές μας επιχειρήσεις χρειάζονται  τη στήριξη όλων μας έτσι ώστε ΟΛΟΙ μαζί να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί.

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΣ
Του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ