12η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (τα θέματα)

περιφερειακό συμβούλιο
- Advertisement -

Καλείστε στην 12η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», για τη λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα, κατ΄ εφαρμογή:

Της αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 66436/22-10-2021 (ΦΕΚ Β 4919) ΚΥΑ με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00».

- Advertisement -

Την αρ. 642/24-9-2021 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Λειτουργία Συλλογικών Οργάνων των Περιφερειών κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σύμφωνα με το αρθρο 67 του Ν. 4830/2021 (Α’ 169)».

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑTA ΕΔΡΑΣ

1) Κατάρτιση Σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, Οικονομικού Έτους 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Λαμπρόπουλος, Μαλτέζος, Γκιολής, Βερούτης και Αναστασόπουλος.

2) Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων των κόμβων, στα πλαίσια της εγκεκριμένης μελέτης: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ Επ. ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΒΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ – ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ – ΜΥΚΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλτέζος

3) Επικαιροποίηση μελών στην Γενική Συνέλευση της ΕΝ.Π.Ε.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλτέζος

ΘΕΜΑΤΑ ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

4) Έγκριση του αριθ. 11/26-10-2021 αποσπάσματος πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης Ε.Α.Π. Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

ΘΕΜΑΤΑ ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

5) Εκπροσώπηση της Π.Ε. Αργολίδας στις τραπεζικές συναλλαγές, καθορισμός του είδους των συναλλαγών, ορισμός υπαλλήλων για την υπογραφή  επιταγών και χρηματικών εντολών, έγκριση εξουσιοδότησης για τη σύνδεση στην ειδική εφαρμογή ΔΙΑΣ portal.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Σχοινοχωρίτης

6) Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών για την δραστηριότητα εκμετάλλευσης και αποκατάστασης λατομείου μαρμάρου σε δημόσια δασική έκταση συνολικού εμβαδού 30.166,08 τ.μ. στη θέση «Αγ. Ιωάννης», της Τ.Κ. Ηλιοκάστρου, Δ.Ε. Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας, Π.Ε. Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από την εταιρεία «ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ &

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ».

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαντζούνης και ο Περιφερειακός

Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Γανώσης

ΘΕΜΑΤΑ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

7) Έγκριση Συγκοινωνιακών Μελετών τροποποίησης των συνθηκών κυκλοφορίας της 9ης Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ για τη διασύνδεση των τουριστικών εγκαταστάσεων Costa Navarino – Navarino Waterfront, Costa Navarino – Navarino Bay και Costa Navarino – Navarino Hills στην περιοχή του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΚΑΝΤΖΟΣ

- Advertisement -

________________