Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Κάλπες και στην Αργολίδα για τη ΝΔ - Π. Ζαχαριάς: "Στόχος...

ΒΙΝΤΕΟ: Κάλπες και στην Αργολίδα για τη ΝΔ – Π. Ζαχαριάς: “Στόχος η καλύτερη επικοινωνία του κόμματος με την κοινωνία”

Πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου (έως τις 19:00) οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα με κάλπες για τα μέλη του κόμματος τόσο για την ανάδειξη των νέων τοπικών διοικήσεων όσο και για την εκλογή των δέκα συνέδρων από την Αργολίδα.

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αργολίδας -και μοναδικός υποψήφιος- ο κ. Παναγιώτης Ζαχαριάς μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr για την εκλογική διαδικασία – η οποία γίνεται και ηλεκτρονικά– και τόνισε πως στόχος είναι “η καλύτερη επικοινωνία του κόμματος με την κοινωνία για το καλύτερο της Ελλάδας”, ενώ δίνει και διευκρινήσεις σχετικά με το τι ισχύει για τα μέλη που ψηφίζουν.

  Στην Αργολίδα, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερη “αγωνία” για την εκλογή σε ΔΕΕΠ και ΔημΤ.Ο εν τούτοις η συμμετοχή φέρεται να είναι παραπάνω από ικανοποιητική.

Οι εκλογές πραγματοποιούνται στην Αργολίδα στους εξής χώρους:

ΔΗΜΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΔΗΜΤΟ ΑΡΓΟΥΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”
ΔΗΜΤΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ
ΔΗΜΤΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ: 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ (ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ)

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τα όσα δήλωσε ο κ. Ζαχαριάς

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης χθες εστίασε στη μεγάλη συμμετοχή που θα έχουν οι διαδικασίες σημειώνοντας ότι θα ψηφίσουν 135.000 μέλη: «Θέλω, επίσης, να επισημάνω ότι άνω των 30% των συμπολιτών μας που ενεγράφησαν στη Νέα Δημοκρατία για να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές είναι νέα μέλη που για πρώτη φορά ταυτίστηκαν και επίσημα με την παράταξή μας. Θα θυμάστε ότι όταν με τιμήσατε και με εκλέξατε Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιανουάριο του 2016, είχα δεσμευτεί ότι η Νέα Δημοκρατία θα ανανεωθεί, θα μεγαλώσει, θα διευρυνθεί, αλλά θα κρατήσει πάντα ζωντανές και επίκαιρες τις αξίες τις με σημείο αναφοράς τον ιδρυτή μας, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή»


..Αποδεικνύουμε ότι και τώρα που ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας, ότι μπορούμε να κρατάμε ζωντανές τις κομματικές μας οργανώσεις. Οι κομματικές οργανώσεις είναι το νήμα το οποίο συνδέει την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα με την κοινωνία. Δεν θα κουραστώ να το λέω ότι ζητώ πραγματικά απ’ όλα τα στελέχή μας, από τους Υπουργούς μας, από τους βουλευτές μας, να δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό και την προσοχή στις κομματικές μας οργανώσεις. Δεν σας ζητάμε να είστε μόνο παρόντες την ώρα των εκλογών. Σας θέλουμε παρόντες καθόλη τη διάρκεια της τετραετίας. Διότι σας διαβεβαιώνω ότι ένα κόμμα λαϊκό και ζυμωμένο μέσα στην πραγματική κοινωνία πρέπει μονίμως να παίρνει ερεθίσματα από την πραγματική κοινωνία για να μπορεί να βελτιώνει τις πολιτικές του κάθε μέρα. Εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε τη ζωή όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων καλύτερη». 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ