Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΔημήτριος Σαλαπάτας: “Οι αστυνομικοί δεν πυροβολούν για να σκοτώσουν αλλά.. για να...

Δημήτριος Σαλαπάτας: “Οι αστυνομικοί δεν πυροβολούν για να σκοτώσουν αλλά.. για να προστατέψουν την ζωή τους!!¨

Άποψη : Στο Πέραμα τρεις Ρομά, έκλεψαν αυτοκίνητο, δεν σταμάτησαν σε έλεγχο αστυνομίας, εμβόλισαν μηχανές αστυνομικών με αποτέλεσμα να  τραυματιστούν  7 αστυνομικοί και τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου από αστυνομικά πυρά.

Για το παραπάνω περιστατικό συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και οι έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην παραπάνω καταδίωξη και θα προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Δίωξης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από.. πρόθεση!!

-Δηλαδή οι παραπάνω αστυνομικοί βρέθηκαν  αυτόκλητοι στο Πέραμα και είπαν.. τι να κάνουμε ρε παιδιά να περάσουμε την ώρα μας.. δεν πάμε να πυροβολήσουμε για πλάκα κανένα ανθρωπάκο;;;

Λοιπόν εσείς οι κατ επίφασιν προοδευτικοί και οι ανθρωπιστές αλά κάρτ που εγκαλείτε συνεχώς τους αστυνομικούς, πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή  ότι. οι αστυνομικοί δεν πυροβολούν για να σκοτώσουν αλλά.. για να προστατέψουν την ζωή τους!!

Και ότι ο αστυνομικός είναι ο  ΜΟΝΟΣ  κρατικός λειτουργός που όταν βγαίνει από το σπίτι του για να πάει στη υπηρεσία του δεν γνωρίζει αν  θα επιστρέψει ΖΩΝΤΑΝΟΣ .

Λοιπόν  το έγκλημα στην Ελλάδα ΔΕΝ θα  παταχθεί ποτέ όταν ο Έλληνας αστυνομικός καθημερινά, υπηρεσιακά και λειτουργικά “ευνουχίζεται”

Αν δεν θέλετε στην τελική τους αστυνομικούς και τους αντιμετωπίζετεΔημήτριος Σαλαπάτας σαν  αποδιοπομπαίους τράγους, αντικαταστήστε τους με σεκιουριτάδες για να κάνουν.. συστάσεις!! στους παραβατικούς όταν θα μπουκάρουν στο σπίτι σας για να σας ληστέψουν ή να σας βιάσουν ή να σας σκοτώσουν ή κι όλα μαζί!!

Δημήτριος Σαλαπάτας

Δικηγόρος –  Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με την” Ελληνική Λύση”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ