Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣπύρος Αν. Βασιλείου : “Πιστεύω Προσδοκώ και Μάχομαι πάντα με όλες μου...

Σπύρος Αν. Βασιλείου : “Πιστεύω Προσδοκώ και Μάχομαι πάντα με όλες μου τις δυνάμεις για το Ναύπλιο”

“Χωρίς γενναίο αίσθημα δεν γίνεται τίποτε το σημαντικό στη ζωή και προπαντός στην πολιτική, που αποτελεί την πληρέστερη έκφραση της

Κωνσταντίνος Καραμανλής

Αγαπητές Συναγωνίστριες,

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την Υποψηφιότητα μου του Συνέδρου για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της Μεγάλης Παραταξής μας της Νέας Δημοκρατίας στις 24/10/21

Η τιμή της εμπιστοσύνης σας στο προσώπό μου θα δώσει την ευκαιρία στους συναγωνιστές συντοπίτες μας να έχουν την άμεση προσέγγιση και μετάδοση στα αρμόδια Στελέχη της Παραταξής μας, τόσο των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως επαρχιακός λαός, όσο και των μελλοντικών δημιουργικών μας προτάσεων για το Ναύλπιο για την Ελλάδα για τα Νιάτα μας.

Η Ανάπτυξη της κοινωνίας και της οικονομίας του Ναυπλίου θα ειναι το ισχυρό εργαλείο που θα κρατήσει τη Νέα Γενιά του Ναυπλίου κοντά μας και γι ´αυτό η Ενταξη της πόλης μας σε διευρυμένα  επενδυτικά προγράμματα και προτάσεις ειναι Απαιτητό και Αναγκαίο να τεθεί σήμερα η Προτεραιότητα μας.

Μας ενώνει η ακούραστη κοινή Αγάπη μας για την Πατρίδα μας την Ελλάδα μας , για τον τόπο μας το Ναύπλιο μας , όπου ευλογηθήκαμε να γεννηθούμε, να μεγαλώσουμε, να ζούμε στην Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας και να αγωνιζόμαστε μέσα στον καθημερινό μας κοινωνικό βίο αλλά και μέσα στον Πολιτικό μας βίο και λίγο πολύ γνωριζόμαστε για τους αγώνες που δώσαμε και δίνουμε αλλά κυρίως για τον τρόπο που τους υπηρετούμε.

Μας ενώνει η προίκα της ευθύνης των προγόνων μας, των κοινωνικών και πολιτικών Αξιών και Ηθών,  που τόσο πολύ στήριξε και δίδαξε με τρόπο ζωής και διακυβέρνησης ο Μεγάλος Ηγέτης Ιωαννης Καποδίστριας.

Μας ενώνει η Μεγάλη Αγάπη και Αφοσίωση στην Παράταξη μας τη Νέα Δημοκρατία που με οδηγό στο τιμόνι της τον Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτσάκη δίνει τη μάχη της Ανάκαμψης της Ανάτασης και της Ανάπτυξης της χώρας μας, ύστερα από όλα τα δεινά που την ταλαιπώρησαν την τελευταία δεκαετία.

Η επιλογή σας στο πρόσωπό μου ως Σύνεδρος, σας διαβεβαιώνω,

όσοι με γνωρίζετε προσωπικά το ξέρετε καλά, ότι θα είναι η απόλυτη εκπροσώπηση της  φωνής των ανησυχιών και των αναγκών των δικών σας και του τόπου μας του Ναυπλίου  με κάθε υπερήφανο χωρις εξαρτήσεις τρόπο ως προς την επιλογή προτάσεων και προσώπων στο επερχόμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το Δεκέμβριο 2021.

Πιστεύω Προσδοκώ και Μάχομαι πάντα με ολες μου τις δυνάμεις για μια Ελλάδα πρωτοπόρο στην Προκοπή και στη Διαφάνεια για μια Ελλάδα που θα παραδώσει μια προίκα Νοικοκυρεμένου Κράτους , Αληθινών Αξίων και Αληθινών Αξιών για τις νεότερες γενιές που θα μας διαδεχθούν.

Πιστεύω Προσδοκώ και Μάχομαι πάντα με ολες μου τις δυνάμεις για το Ναύπλιο για τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες μας , για το Ναύπλιο που έχει ακόμη να αναπτύξει πολλά δέοντα στην τοπική κοινωνία και στην τοπική οικονομία.

Πιστεύω Προσδοκώ και Μάχομαι πάντα για την ευημερία των Συμπολιτών μου και η εκπροσώπηση σας στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα έχει από πλευράς μου την υπόσχεση όλων των αγωνιστικών σας Προσδοκιών.

Τιμή μου η Ψήφος Εμπιστοσύνης σας

Με εκτίμηση

Σπύρος Αν. Βασιλείου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Τμηματάρχης Δακε Ελτα

Τα εκλογικά κέντρα στην Αργολίδα για την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ