Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ -Γ. Καχριμάνης: "Πόσιμο το νερό στον Δήμο Ναυπλιέων - Εντασσόμαστε σε...

ΒΙΝΤΕΟ -Γ. Καχριμάνης: “Πόσιμο το νερό στον Δήμο Ναυπλιέων – Εντασσόμαστε σε ρύθμιση για τις οφειλές στη ΔΕΗ”

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλιέων, κ. Γιώργος Καχριμάνης μίλησε σήμερα στην κάμερα του argonafplia.gr

με αφορμή την πρόσφατη Ανακοίνωση της Επιχείρησης σύμφωνα με την οποία και μετά από συνεχείς αναλύσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα διαπιστώνεται πως το νερό που έρχεται στην βρύση των καταναλωτών είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση (πόσιμο).

Ο κ. Καχριμάνης αναφέρεται αναλυτικά στην πολιτική της επιχείρησης η οποία συνοψίζεται και στο σύνθημα #ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ_ΣΤΗ_ΒΡΥΣΗ. “Εμπιστευόμαστε την ΔΕΥΑΝ όταν μας λέει πιείτε νερό πίνουμε νερό, όταν μας λέει μην πίνετε νερό για συγκεκριμένους λόγους δεν πίνουμε νερό” ενώ μίλησε και για τις οφειλές προς τη ΔΕΗ επισημαίνοντας πως “το ρεύμα είναι πολύ ακριβό για την λειτουργία των αντλιοστασίων” και πρόσθεσε πως επίκειται ένταξη σε ρύθμιση για το ποσό της οφειλής που φτάνει τα 4.900.000 ευρώ, λέγοντας πως “μειώσαμε φέτος κατά 600.000 τις ζημιές της ΔΕΥΑΝ και προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους ώστε να μειώνουμε το κόστος”.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο κ. Καχριμάνης

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ