Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Εορτάστηκε ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ Άγιος Αρτέμιος στην Αργολίδα - Εθελοντική...

ΒΙΝΤΕΟ: Εορτάστηκε ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ Άγιος Αρτέμιος στην Αργολίδα – Εθελοντική Αιμοδοσία από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών

Η Ελληνική Αστυνομία, με επίσημες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, γιορτάζει σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, ενώ αναγνώστηκε και η Ημερησία Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας, κ. Ανδρέας Πουλάς,  οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων και Επιδαύρου κ.κ Δημήτρης Κωστούρος και Τάσος Χρόνης , εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Αποστράτων.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο του argonafplia.gr τι δήλωσαν για την Ημέρα ο Αστυνομικός Υπ/ντης Κωνσταντίνος Λαθούρης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. κ. Σπύρος Κατσίρης.

Επίσης στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η 13η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. Στο παρακάτω βίντεο του argonafplia.gr μιλάει για την πρωτοβουλία ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης κ. Θανάσης Κατσιγιάννης

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ