Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Νωρίς το πρωί ξεκίνησε από το Ναύπλιο η Μαρία Κωνσταντάκη τον...

ΒΙΝΤΕΟ: Νωρίς το πρωί ξεκίνησε από το Ναύπλιο η Μαρία Κωνσταντάκη τον Μαραθώνιο για την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο “Φλόγα”

Η Μαρία Κωνσταντάκη, ραδιοφωνική παραγωγός του easy 97,2 στην πρωινή εκπομπή “easy breakfast” πραγματοποιεί έναν μεγάλο της στόχο. Από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου θα περπατήσει 5 μαραθώνιους μέσα σε 5 ημέρες, 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα, για ένα και μόνο σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο “Φλόγα”.

Η Μαρία σήμερα νωρίς το πρωί ξεκίνησε τον πρώτο Μαραθώνιο από το Ναύπλιο, όπου και βρέθηκε η κάμερα του Argonafplia.gr

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Η διαδρομή του εγχειρήματος ξεκινά από το Ναύπλιο και θα τερματίσει στην Αθήνα. Σταθμοί είναι ιστορικά σημεία της διαδρομής όπως το Άργος, οι Μυκήνες, το Χιλιομόδι, η Αρχαία Κόρινθος και ο Ισθμός Κορίνθου.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου, η Μαρία θα συναντιέται με τοπικούς φορείς και παράγοντες, ομάδες εθελοντών, πυροσβέστες, αστυνόμους, συλλόγους κλπ, οι οποίοι δυνητικά θα περπατούν παρέα της με στόχο την επιπλέον ενίσχυση του σκοπού. Τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί θα συνδράμουν και αυτοί με τη σειρά τους, προσκαλώντας τους δικούς τους ακροατές να περπατήσουν πλάι στην Μαρία, για να διαδώσουν το μήνυμα της προσπάθειας.

Κάθε βράδυ η Μαρία θα διανυκτερεύει σε ένα τροχοαυτοκίνητο (που θα την ακολουθεί) το οποίο θα είναι και ο προσωπικός της χώρος αυτές τις 5 ημέρες. Το τροχοαυτοκίνητο θα σταθμεύει σε κεντρικό σημείο στην εκάστοτε πόλη η χωριό που θα καταλήγει ο μαραθώνιος της ημέρας! Η Μαρία θα συνοδεύεται από συνεργάτες του σταθμού, νοσηλευτή ή γιατρό και φυσικοθεραπευτή.

Ο σκοπός

Ο σκοπός του εγχειρήματος είναι φιλανθρωπικός και στόχος είναι ο easy να στηρίξει παρέα με τους ακροατές του την “ΦΛΟΓΑ” έναν σύλλογο που βοηθάει παιδιά με καρκίνο σε όλη την Ελλάδα, μέσα από διαφορετικές ενέργειες όπως φιλοξενία οικογενειών κατά τη θεραπεία, νοσηλεία στο σπίτι, χορηγίες, αγορά εξοπλισμού και άλλα πολλά. 

Πώς να στηρίξεις τη Μαρία

Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε τη Μαρία μπορείτε να καλέσετε στο 19813*

*Κόστος από σταθερό €2,6 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

Μάθετε τα νέα του Μαραθώνιου της Μαρίας από τον easy 97.2

O ραδιοφωνικός σταθμός θα στηρίξει την προσπάθεια με απευθείας ανταποκρίσεις κάθε ώρα και καθόλη τη διάρκεια των ημερών. Παράλληλα, θα παρεμβαίνει και η ίδια ζωντανά και στον αέρα τουσταθμού αλλά και μέσω social media live feed.

Δύο εβδομάδες πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των 5 μαραθωνίων θα ακούγονται προσωπικές ιστορίες από ανθρώπους του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” που στηρίζουμε, γονέων παιδιών που νόσησαν ή νοσούν, ανθρώπους που έχουν στηριχτεί από τον σύλλογο, εθελοντές και πολλούς άλλους με στόχο την ενημέρωση αλλά και ευαισθητοποίηση του κοινού για την μεγιστοποίηση των δωρεών.

Ακόμα θα ακουστούν καθημερινοί ακροατές του , οικογένεια και φίλοι της Μαρίας αλλά και πολλά ακόμα πρόσωπα που θα στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια. 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ