Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΠως να σφραγίσεις το σκούρο κραγιόν σου στα χείλη

Πως να σφραγίσεις το σκούρο κραγιόν σου στα χείλη

Πως να σφραγίσεις το σκούρο κραγιόν σου στα χείλη…

Για ένα vamp look χρησιμοποίησε μπόλικο κοσνίλερ και highlighter και φυσικά δώσε τις απαραίτητες μάχες με το κραγιόν. Η πρώτη μάχη που πρέπει να δοθεί καθώς δομείς ένα make up look με σκούρα χείλη είναι να βρεις το σωστή dark απόχρωση και σύνθεση και η δεύτερη είναι να το βάλεις σωστά και με προσοχή για να μην μουτζουρωθείς.

Διάλεξε απόχρωση

Το θέμα με τα σκούρα κραγιόν είναι ότι τα χρησιμοποιείς για να δημιουργήσεις ένα statement και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν μερικοί κανόνες. Πρώτα βρίσκεις το χρώμα που σου ταιριάζει, τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στην ιδιοσυγκρασία σου. Οι πιο λευκές επιδερμίδες καλό θα ήταν να παίξουν με τόνους του βαθύ κόκκινου, οι σταράτες με τις σοκολατί και οι ακόμα πιο σκούρες με τις super dark δαμασκηνί.

Προετοίμασε τα χείλη σου
Πριν βάλεις κραγιόν, είναι σημαντικό να προετοιμάσεις την περιοχή για να αυξήσεις την αντοχή του χρώματος στα χείλη. Κάνε λίγη απολέπιση είτε με ένα αυτοσχέδιο scrub, είτε λίγο μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα χείλη σου. Έπειτα βάλε λίγο lip palm για να τα ενυδατώσεις και άφησε το για 10 λεπτά μέχρι να απορροφηθείς τελείως.

Το καλό περίγραμμα

Η εφαρμογή του κραγιόν δεν πρέπει να είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Πρώτα βάλε λίγο κραγιόν και μετά άπλωσε το χρώμα σε όλη την επιφάνεια των χειλιώ σου. Βάλε λίγο κονσίλερ σε περίπτωση που θες να διορθώσεις κάτι, ή ακόμα καλύτερα στις άκρες των χειλιών σου για να δώσεις έξτρα φωτεινότητα.

Μην ξεχνάς να ανανεώνεις

Βάλε λίγο κραγιόν και έπειτα σμίξε τα χείλη σου και πίεσε τα λίγο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ