Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟλοκληρώθηκε και το 8ο Tour de Peloponnese στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκε και το 8ο Tour de Peloponnese στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκε και το 8ο Tour de Peloponnese και απόψε, Σάββατο βράδυ στο Ναύπλιο, θα γίνει η απονομή στους νικητές.

Εξαιρετικοί όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση με κλασικά αυτοκίνητα από το Τρισκέλιον, όπου έκαναν το 1-2 οι Άρης Γεωργοσόπουλος-Ελένη Παπανικολάου και Τάσος Δούρος-Νότα Χελιώτη με Golf και Mini αντίστοιχα.

Εκδήλωση, έργο του κ. Γιάννη Καράμπελα, με σοβαρές διεθνείς συμμετοχές και η διάκριση από Έλληνες δίνει υπεραξία στο γεγονός και κυρίως, στο κλασικό αυτοκίνητο στη χώρα μας που ενώ πετάει χαμηλά, ταλαιπωρείται.

Από τους κυβερνητικούς που αρνούνται να αντιληφθούν το μέγεθος της απρέπειας με την καθυστέρηση θέσπισης νόμου για τη χρήση των ιστορικών πινακίδων με τον σωστό, τον πολιτισμένο τρόπο.

Υπόθεση στα χέρια του υφυπουργού Κεφαλογιάννη που παύθηκε και σήμερα εξελίσσεται σε θολό τοπίο.

Winners…

Πέρασαν 8 χρόνια από τη νίκη των Γιώργου Γεωργακόπουλου-Κωνσταντίνου Τσιτσιλώνη με το Mini τους, ένα ευφυέστατο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πλήρωμα με άποψη. Πριν 12 μήνες winners οι επίσης warriors Νικόλας Αρβανίτης-Ιωάννα Χαραλαμπάκη με την κόκκινη Fulvia, πρωταθλήτρια στην καρδιά και σε αποτελέσματα.

Άτυχοι φέτος αλλά η σκυτάλη πέρασε σε χρυσά χέρια.

Σκληρό πόκερ μεταξύ Φίλων και η διαφορά των δυο διεκδικητών που έκαναν το 1-2 δεν ξεπέρασε τον 1 βαθμο ποινής.

Υπολογίστε 5θήμερη αντιπαράθεση σε 1.000 χλμ. με 20 ειδικές δοκιμασίες με εκπλήξεις-Καραμπελιές που ζει για το απρόβλεπτο. Ασκήσεις για γερά νεύρα και μπορεί τα όργανα του Regularity master Σπύρου Μουστάκα όπως και του Γιώργου Γιωργακόπουλου να υποστηρίζουν εκσυγχρονίζοντας αλλά είναι οι άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά. Οι εκτελεστές πίσω από το πηδάλιο στο Golf και στο Mini και βέβαια οι σύζυγοι κυρίες παραπλεύρως. Με την ευθύνη του road book σε πρίμα βίστα διαδικασία και βέβαια στις δοκιμασίες.

Είσαι αργός, είσαι γρήγορος και η φωνή της Ελένης και της Νότας δένουν με τη μουσική από τους ήχους των οργάνων που προειδοποιούν και ενημερώνουν.

Απαιτεί και ψυχολογία όλο αυτό, με τη γενιά των 40ρηδων να διακρίνεται και επί του προκειμένου. Στο ρυθμό τους και οι τρίτοι στο βάθρο, το ζεύγος Μίτσκα από την Αυστρία με την κόκκινη προσεγμένη HF.

Έλληνες και στις θέσεις 3 και 4, με τους Παύλο Βοτζάκη-Βασιλική Κατμερού σε υψηλού επιπέδου συναγωνισμό με τους Στέλιο Βουδούρη-Αντώνη Ρέκκα. Με Mercedes 350 SLC και Veloce, από τα αυτοκίνητα που ονειρεύεσαι στα χέρια ανθρώπων που χαίρεσαι να συναναστρέφεσαι.

Σημαντικό ότι λίγες ώρες πριν την απονομή όλοι συζητούν για το 9ο ΤdP το 2022 με τον δημιουργό να έχει ήδη έτοιμη την ανανεωμένη του πρόταση.

Υποστηριχτής του αγώνα η Wutrh ενώ για τις ανάγκες της οργάνωσης χρησιμοποιήθηκαν τα καινούργια Citroen C3 AirCross.

Για την παρουσία μας που εξελίχθηκε σε συμμετοχή με τη μαύρη BMW 850 Ci διάβασε και 4Τ Νοέμβριος με την Καθημερινή την Κυριακή 7 Νοεμβρίου._Σ.Χ.

Δείτε τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

φωτο αρχείου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ