Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΤο ΣΕΦΕΑΑ για το αιματηρό περιστατικό στην οδό Μάρνης στην Ομόνοια με...

Το ΣΕΦΕΑΑ για το αιματηρό περιστατικό στην οδό Μάρνης στην Ομόνοια με συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ

Τα Θερμά συγχαρητήρια του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ,  για ακόμη μια φορά στην ΔΙ.ΑΣ και ειδικά στους συναδέλφους που επιλήφθηκαν στο περιστατικό στην οδό Μάρνης στην Ομόνοια, με τον σεσημασμένο κακοποιό αλβανικής καταγωγής.

Ο εν λόγω  είχε κλέψει-αφαιρέσει  όχημα πολίτη  και επιχειρούσε να διαφύγει.

Οι συνάδελφοι στα πλαίσια της περιπολίας  τον εντόπισαν και στη συνέχεια λειτούργησαν με επαγγελματισμό, αυτοθυσία και επιχειρησιακή επάρκεια προκειμένου να προστατεύσουν και να περιφρουρήσουν  την περιουσία του πολίτη.

Δείγμα του υψηλού επαγγελματισμού και εκπαίδευσης της μονάδας της ΔΙ.ΑΣ είναι ότι παρά το στρες της στιγμής, το άγχος, την πίεση και μπροστά στον κίνδυνο της ίδιας της ζωής των συναδέλφων, ανασύροντας στοιχεία της εκπαίδευσης, έπληξαν τον κακοποιό στα πόδια, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν, προστατεύοντας την ζωή, ακόμα και αυτού που πήγε να τους σκοτώσει.

Είναι ένα μικρό δείγμα γραφής της ΔΙ.ΑΣ, της πλέον αδικημένης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ που ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ για ακόμα μια φορά την φυσική  ανώτατη ηγεσία της, να νιώσει υπερηφάνεια για το προσωπικό που στελεχώνει και κοσμεί την κορωνίδα της Άμεσης Δράσης.

Το παραπάνω περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που επιλαμβάνεται καθημερινώς η ΔΙ.ΑΣ, με απόλυτη επιτυχία, γεγονότα που κάνουν πιο αναγκαίο από ποτέ, το  πάγιο αίτημα μας για έμπρακτη αναγνώριση.

Το ΣΕΦΕΑΑ ήταν από τα πρώτα λεπτά δίπλα στους συναδέλφους καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας στηρίζοντας τους ηθικά και όχι μόνο, όπως έκανε στο παρελθόν και θα κάνει πάντα και στο μέλλον.

Ελληνική Αστυνομία – ΔΙ.ΑΣ

Για ακόμη μια φορά κυρίες και κύριοι…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ