Για τις αλλαγές που αναμένεται να έρθουν από Δευτέρα στην εστίαση μίλησε ο Περικλης Μαυρούλης από το Άργος

Περικλής Μαυρούλης
- Advertisement -

Οι επιχειρηματίες της εστίασης καλούνται να επανεξετάσουν για μια ακόμη φορά τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Ανακούφιση, αλλά και γκρίνια. Παρόλα αυτά, η εστίαση γυρίζει σελίδα προς την κανονικότητα.

- Advertisement -

Ένα βήμα μπρος… δύο χρόνια πίσω. Οι επιχειρηματίες της εστίασης ελπίζουν τώρα ότι θα μπορέσουν να δουλέψουν όπως τον Οκτώβριο του 2019, πριν εμφανιστεί η πανδημία του κορωνοϊού.

«Μέχρι σήμερα στον εσωτερικό χώρο μπορούσα να βάλω μόνο 30 άτομα. Τώρα θα μπορώ να βάλω 60. Ελπίζουμε να έρθουμε και σε οικονομική κανονικότητα που να είναι βιώσιμη για τον κλάδο της εστίασης και να νιώσει ο κόσμος ότι επιστρέφει στην κανονικότητά του όπως πριν την εποχή του κορωνοϊού» σημείωσε ο επιχειρηματίας εστίασης Χρήστος Καπετανάκης.

«Παραμένει η εστίαση σε ένα μόνι lockdown γιατί δεν θα μπορεί να δέχεται ένα 40% των δυνητικών πελατών που είναι ανεμβολίαστοι» υπογραμμίζει ο πρόεδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργος Καββαθάς.

Ωστόσο, για τις επόμενες 15 ημέρες παραμένουν οι περιορισμοί στη χρήση μάσκας ακόμη και από εμβολιασμένους καθώς και οι αποστάσεις στα τραπέζια.

Τώρα επιχειρηματίες και εργαζόμενοι ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να αναπληρώσουν τις οικονομικές απώλειες της κρίσης της πανδημίας που κρατούσε τα καταστήματα κλειστά.

Δείτε τι λέει ο Περικλής Μαυρούλης επιχειρηματίας από το Άργος

Για τις αλλαγές που αναμένεται να έρθουν από Δευτέρα στην εστίαση μίλησε ο Περικλής Μαυρούλης από το Άργος

- Advertisement -

________________