Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠέτρος Διολίτσης: «Με απόφαση του δικαστηρίου προχωράμε σε είσπραξη 300.000 ευρώ από...

Πέτρος Διολίτσης: «Με απόφαση του δικαστηρίου προχωράμε σε είσπραξη 300.000 ευρώ από την ΔΕΥΑ Ναυπλίου» … (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δικαστική διαμάχη ΔΕΥΑΑΡΜ – ΔΕΥΑΝ για τα χρέη του Ναυπλίου προς την δημοτική επιχείρηση του Άργους είναι μια λυπηρή υπόθεση η οποία όμως επιβάλλεται να λάβει τέλος .

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Είναι πλέον γνωστό ότι μετά από συνεχείς οχλήσεις από πλευράς ΔΕΥΑΑΡΜ και αδιαφορία από την Επιχείρηση ύδρευσης του Ναυπλίου τα χρέη εκτοξεύτηκαν στο 1.000.000ευρώ!

Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ προχώρησε σε αγωγές καθώς και σε διαταγή πληρωμής ώστε να διεκδικήσει το χρέος και να καλυφθούν τα έξοδα της ΕΕΛ Άργους-Ναυπλίου από το οποίο εξυπηρετείται και το Ναύπλιο.

Η προχθεσινή απόφαση του δικαστηρίου με αρ.433/2021 αναγνωρίζει την οφειλή της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡ-Μ που ανέρχεται στο ποσό των 528.000ευρώ εκ των οποίων τα 300.000ευρώ μπορούν άμεσα να απαιτηθούν και να εισπραχθούν. Αυτό σημαίνει πως εντός των επόμενων τριών (3) ημερών η ΔΕΥΑΑΡ-

Με έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να εκτελέσει την εντολή του δικαστηρίου.

Ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ οφείλω να διαφυλάξω το συμφέρον των δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών και να διασφαλίσω την εύρυθμη λειτουργία της ΕΕΛ Άργους-Ναυπλίου η οποία αυτή τη στιγμή επιβαρύνεται από το υπέρογκο χρέος που δημιούργησε η ΔΕΥΑΑΝ.

Θα ήθελα να τονίσω πως συμμερίζομαι την ανησυχία των Ναυπλιέων δημοτών οι οποίοι ενώ πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, η επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου τους δεν αποδίδει αυτά που εισπράττει για τον λόγο που τα εισπράττει, υποχρεούμαι όμως να πράξω όσα ορίζει ο νόμος και να διατηρήσω οικονομικά βιώσιμη την επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ

Πέτρος Διολίτσης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ