Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜεγάλη αναγνώριση: Με τρία βραβεία γύρισε στο Άργος η Νοσηλευτική Μονάδα του...

Μεγάλη αναγνώριση: Με τρία βραβεία γύρισε στο Άργος η Νοσηλευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

Πολύ μεγάλες διακρίσεις είχαμε χθες για την Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας στην τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2021.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους με τρία βραβεία απέδειξε ότι η σημαντική εργασία που γίνεται από την Διοικήτρια Μαρία Σαρίδη και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο πιάνει τόπο και αναγνωρίζεται Πανελληνίως.

Τα βραβεία πήραν στην ενότητα Κοινωνική Ευαισθησία και συγκεκριμένα στην κατηγορία Κοινωνία οι:

Χρυσό βραβείο στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για την Ενεργοποίηση Εθελοντών νοσηλευτών και Μαιών για την διαχείριση της πανδημίας. Το βραβείο παρέλαβε η Σοφία Πετρουλά.

Ασημένιο βραβείο στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για τις ομάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης. Το βραβείο παρέλαβε η Γαμβρουλά Αικατερίνη και Ελπίδα Στράτου.

Ασημένιο βραβείο στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για την Λειτουργία Ιατρείου Ελέγχου Παιδικού Βάρους σε επαρχιακό Νοσοκομείο και την προφορά του στον ευαίσθητο παιδιατρικό πληθυσμό. Το βραβείο παρέλαβε ο γιατρός Σταύρος Αντωνόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η διοικήτρια και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Μαρία Σαρίδη και το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνα Καραγιάννη.

Η βραβεύσεις των Healthcare Business Awards 2021 έγιναν σε μια πολύ όμορφη τελετή απονομής στο Κελλάρι Παπαχρήστου.

Για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκαν από το Health Daily και την εταιρία Boussias.

Την Κριτική Επιτροπή, συνέθεσαν διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, ιδρυμάτων και συλλόγων ασθενών αλλά και κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων του κλάδου. Επικεφαλής της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος, Πρόεδρος ΔΣ του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών (ΙΙΒΕΑ) της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Ο διαπρεπής ακαδημαϊκός, οικονομολόγος, τραπεζίτης, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών βρίσκεται στο τιμόνι του Iδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ),  το οποίο είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα,  αξιοποιώντας την βιολογική έρευνα σε ιατρικές εφαρμογές. Το ΙΙΒΕΑΑ έχει ως κύριο στόχο την επίτευξη Αριστείας στις βιοϊατρικές επιστήμες και σήμερα περισσότεροι από 450 ερευνητές όλων των βαθμίδων, συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών σπουδαστών, υποψηφίων διδακτόρων, μεταδιδακτορικών επιστημόνων και τεχνικών ασκούν τις ερευνητικές δραστηριότητές τους εκεί.

Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Και αυτή τη χρονιά έχουν σχεδιαστεί ειδικές κατηγορίες βράβευσης για φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές & Διαγνωστικά Κέντρα, Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Συλλόγους Ασθενών και ΜΚΟ, ενώ έχουν προστεθεί και φέτος ειδικές δράσεις που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού η/και των επαγγελματιών υγείας, καθώς και τη στήριξη του συστήματος υγείας. 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ