Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΙωάννα Ροτζιώκου: “Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του 37ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του...

Ιωάννα Ροτζιώκου: “Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του 37ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών”

Από την τελετή έναρξης του 37ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε εχθές (17.09.2021) στο κτίριο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Φέτος το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και διεξάγεται στην ιστορική & γραφική πόλη του Ναυπλίου.

Θερμά συγχαρητήρια

στον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσση Βαλατσό, στον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας κ. Σάκη Κατσίγιαννη καθώς και στα διοικητικά συμβούλια για την άψογη διοργάνωση!

Ήταν μεγάλη μου τιμή να συντονίσω τη χθεσινή εκδήλωση και ευχαριστώ πολύ για αυτό! Όπως ήταν και πολύ μεγάλη μου χαρά να δω και να γνωρίσω συναδέλφους από όλη την Ελλάδα!

Και για όσους δε γνωρίζουν τι είναι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ένωση αστυνομικών με περισσότερους από 372.000 αστυνομικούς σε 68 χώρες με σκοπό την προσφορά κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, κ.ο.κ.

Ιωάννα Ροτζιώκου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ