Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Ελπίδα Καρκαλάτου θέλει να επιστρέψει δυναμικά!

Η Ελπίδα Καρκαλάτου θέλει να επιστρέψει δυναμικά!

Η Ελπίδα Καρκαλάτου αποφάσισε να μπει δυναμικά εν όψει της νέας σεζόν και θέλει να πάρει το αίμα της πίσω σε σχέση με τη φετινή χρονιά.

Η Ελπίδα Καρκαλάτου αποφάσισε να μπει δυναμικά εν όψει της νέας σεζόν και θέλει να πάρει το αίμα της πίσω σε σχέση με τη φετινή χρονιά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε φέτος να πετύχει τους στόχους της και όπως λέει χαρακτηριστικά στο Sportime. «Ο τραυματισμός με έκανε να μην μπορώ τελικά να τον διαχειριστώ, με αποτέλεσμα να μην πετύχω όσα είχα θέσει ως στόχο. Αυτό με έκανε σε ένα σημείο να σκεφτώ ακόμη και να τα παρατήσω. Το διάστημα όμως που μεσολάβησε, με πείσμωσε και θέλω τη νέα σεζόν να πάρω το αίμα μου πίσω. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία στην Αργολίδα με τον Γιώργο Καραπάνο και έχουμε ως πρώτο στόχο τον κλειστό».

Η αθλήτρια του ΣΔΥ Αργολίδας είχε κλείσει το 2020 με 53.77, που ήταν η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, που είναι και το ατομικό της ρεκόρ. Φέτος όμως έκλεισε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο κάτω (54.71) και αυτό δεν της έδωσε τη δυνατότητα να τρέξει με την Εθνική Ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×400μ. και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.Έτσι, μέσα στους στόχους της του χρόνου είναι να επιστρέψει στις καλές επιδόσεις και να πάρει μια θέση στην Εθνική Ομάδα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ