Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Επιμελητήριο Αργολίδας για Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Επιμελητήριο Αργολίδας για Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση ANUGA 2021 στην Κολωνία Γερμανίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση ANUGA 2021, Κολωνία Γερμανίας, 09-13 Οκτωβρίου 2021

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην ANUGA, μια από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών, που διοργανώνεται στην Κολωνία της Γερμανίας (09-13 Οκτωβρίου 2021). Σκοπός της Περιφέρειας, με την παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (70%) του συνολικού κόστους συμμετοχής για την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της (ενοικίαση, λειτουργικές δαπάνες, κατασκευή και σχεδίαση του ομαδικού περιπτέρου κ.λπ.). Το υπόλοιπο αυτής (30%), το ύψος της οποίας θα εξαρτηθεί από το ποσοστό συμμετοχής των επιχειρήσεων, θα επιβαρύνει τους εκθέτες.

Επιπλέον, το κόστος του αναβαθμισμένου πακέτου καταχώρησης καταλόγου (Marketing Package: 1.230,00 € πλέον Φ.Π.Α.), το οποίο είναι υποχρεωτικό, θα βαρύνει εξολοκλήρου τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 27510 67216, 63023, e-mail:[email protected]. Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ