Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνελήφθη 50χρονος στο Ναύπλιο λαθρέμπορος με 21 κιλά καπνού!

Συνελήφθη 50χρονος στο Ναύπλιο λαθρέμπορος με 21 κιλά καπνού!

Συνελήφθη ο 50χρονος δράστης – Χειροπέδες και σε διακινητή καπνικών ειδών στην Εύβοια

Τέλος στις παράνομες δραστηριότητες ενός 50χρονου λαθρέμπορου καπνικών ειδών που δρούσε στην Αργολίδα έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του στο Ναύπλιο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με χύμα επεξεργασμένο καπνό συνολικού βάρους 20 κιλών και 900 γραμμαρίων οι οποίες δεν έφεραν την εδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Ο 50χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Αλλοδαπός διακινούσε λαθραία καπνικά είδη στην Εύβοια

Σε έλεγχο υποβλήθηκε έξω από το σπίτι του στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας ένας αλλοδαπός και συνελήφθη, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και διαπιστώθηκε πως βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν 310 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 40 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών, ενώ κατασχέθηκαν και 850 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και αλλοδαπών και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ