Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 4ος Αγώνας Δρόμου Κάστρου Άργους

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 4ος Αγώνας Δρόμου Κάστρου Άργους

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, διοργάνωσε με επιτυχία  τον 4ο Αγώνα Δρόμου Κάστρου Άργους, αφιερωμένο στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επαναστασης!

Ο αγώνας έγινε με την υποστήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ! την Kυριακή 29 Αυγούστου 2021 με εκκίνηση στις  08.30 και τερματισμός: Λόφος Ασπίδας Άργους  – Προφήτης Ηλίας Άργους, η χιλιομετρική Απόσταση: 10,5χλμ.

Ο 4ος Δρόμος Κάστρου Αργους, είναι αφιερωμένος στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης!
Η εν λόγω δράση – ανάβαση διοργανώνεται υπό τις φροντίδες του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας! Τα χιλιόμετρα του αγώνα είναι 10,5, και τα περισσότερα διεξάγωνται επί ασφάλτινης διαδρομής, εκτός από ένα μικρό κομμάτι που διεξάγεται μέσα στο Κάστρο του Άργους και είναι χωμάτινο!

Ξεκινάει με κατηφόρα περίπου ενός χιλιομέτρου, ενώ συνεχίζετε με ανηφόρα ενός χιλιομέτρου και ακολουθεί ίσιωμα και ανηφόρα  ως τον τερματισμό!

Οι σταθμοί ανεφοδιασμού είναι 2 , στο 3ο και στο 8ο χιλιόμετρο!

Η εκκίνηση θα γίνει στον Λόφο Ασπίδας Άργους – Προφήτης Ηλίας Άργους στις 08.30 το πρωί, ενώ η γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 07.15!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν ένα ανάγλυφο μετάλλιο με την απεικόνιση του Κάστρου του Άργους(Λάρισσα)!

Ο αγώνας θα έχει υγειονομική κάλυψη από 2 γιατρούς – τον Γιώργο Πανοβράκο και τον Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, ενώ θα συμμετάσχει και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας!

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ενώ το τσιπάκι είναι επιστρεφόμενο, και θα πρέπει να το επιστρέψετε όταν τερματίσετε!

δείτε φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ