Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆνοιξε στο Πόρτο Χέλι το Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» για 8η χρονιά

Άνοιξε στο Πόρτο Χέλι το Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» για 8η χρονιά

Ξεκίνησε την Τετάρτη 25 Αυγούστου  στο Πόρτο Χέλι το 8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» από το Επιμελητήριο Αργολίδας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου  και του Δήμου Ερμιονίδας.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ο Αντιδήμαρχος Άρης Μπίμπας,ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Τάσος Γανώσης  οι  επικεφαλείς Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ερμιονίδας ,η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος Τουρισμού κ.Λούμη  μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αργολίδας και των δύο παρατάξεων ,ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πόρτο Χελίου,ο Τάσος Χειβιδόπουλος  και φυσικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος που κήρυξε και την.έναρξη των εργασιών της 8ης Έκθεσης.

Η διοργάνωση αυτή έχει ως στόχο την υποστήριξη και ενίσχυση των τοπικών οικοτεχνιών και μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων, οι οποίες με βάση την ιδιαίτερης ποιότητας Αργολική παραγωγή, δημιουργούν εκλεκτά και πρωτότυπα προϊόντα.

Ήδη οι 33 εκθέτες άρχισαν να δέχονται τους επισκέπτες που γεύονταν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της γης της Ερμιονίδας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου στην παραλία του Πόρτο Χελίου όπου θα υποδέχεται το κοινό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ