Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔαμούλος: Mονόδρομος η άμεση ανάκληση της απόφασής και η διατήρηση του υποκαταστήματος...

Δαμούλος: Mονόδρομος η άμεση ανάκληση της απόφασής και η διατήρηση του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη , τον Πρόεδρο e-ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή καθώς και στους Βουλευτές του Νομού Αργολίδας, σχετικά με την μεταφορά του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ από το Άργος στο Ναύπλιο..

Κύριε Υπουργέ,

Με την απόφασή σας αυτή όχι μόνο δεν εξυπηρετείται κανένα συμφέρον, αντιθέτως επιβαρύνεται επιπλέον μία ήδη επιβαρυμένη κατάσταση για την επιχειρηματικότητα, για τους αγρότες, για τους πολίτες, για τους συνταξιούχους, αναγκάζοντάς τους να μεταβαίνουν σε άλλον Δήμο πλέον για να εξυπηρετηθούν, δημιουργώντας τους επιπρόσθετα κόστη, καθυστερήσεις και επιπρόσθετα βάρη, αφού η απουσία οργανωμένης υπηρεσίας και η αντικατάστασή της από ένα περιορισμένο κέντρο εξυπηρέτησης δεν θα δύναται να εξυπηρετήσει τον τεράστιο όγκο συναλλαγών.

Η πολιτική των συγχωνεύσεων που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια της κρίσης , το μόνο που έχει φέρει έως σήμερα είναι μαρασμό στην ύπαιθρο και στις πόλεις των νομών – εκτός των πρωτευουσών – με αποτέλεσμα τη συνεχή μετακίνηση του πληθυσμού προς τα μεγάλα αστικά κέντρα και στις πρωτεύουσες των νομών με την ταυτόχρονη ερημοποίηση της υπαίθρου με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Κύριε Υπουργέ

Πιστεύουμε ότι αποτελεί μονόδρομο η άμεση ανάκληση της απόφασής σας και η διατήρηση του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ) στο Άργος , προτείνοντας μάλιστα την άμεση στελέχωσή τους με πρόσθετο προσωπικό, ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του προς όφελος των συναλλασσομένων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε με τις προτάσεις μας τόσο στη διατήρηση του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ) στο Άργος, όσο και στη μείωση του λειτουργικού κόστους του παραπάνω υποκαταστήματος.

Αναμένουμε άμεσα τη θετική σας ανταπόκριση.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ