Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» από το Επιμελητήριο Αργολίδας

8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Η γνώση και η παράδοση, τα αγνά τοπικά προϊόντα και το μεράκι των ανθρώπων συνδυάζονται στο Πόρτο Χέλι και παρουσιάζονται στο 8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ»

Από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου 2021, στο Λιμάνι του Πορτοχελίου, το Επιμελητήριο Αργολίδας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ερμιονίδας, διοργανώνει για 8η χρονιά το Φεστιβάλ των εκλεκτών παραδοσιακών προϊόντων της Αργολίδας.

Η διοργάνωση αυτή έχει ως στόχο την υποστήριξη και ενίσχυση των τοπικών οικοτεχνιών και μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων, οι οποίες με βάση την ιδιαίτερης ποιότητας Αργολική παραγωγή, δημιουργούν εκλεκτά και πρωτότυπα προϊόντα.

Μέσω του 8ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» επιδιώκεται η γνωριμία των παραγωγών και των προϊόντων τους με τους επισκέπτες της περιοχής και με εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού και της Περιφέρειας, οι οποίες θα μπορέσουν να εντάξουν τα προϊόντα αυτά στα προσφερόμενα είδη των επιχειρήσεών τους.

Η έκθεση τοπικών προϊόντων που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» θα υποδέχεται το κοινό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Παράλληλα, για την ψυχαγωγία των επισκεπτών θα λάβουν χώρα μουσικές βραδιές.

Σας περιμένουμε όλους στο Φεστιβάλ των αγνών, αληθινών και αυθεντικών γεύσεων και όψεων του Αργολικού καλοκαιριού!

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ