Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟμάδα Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών από το Σύλλογο...

Ομάδα Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών από το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για τρίτη συνεχή χρονιά οργανώνει την λειτουργία της Ομάδας Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών.

  Η ομάδα αποσκοπεί στην ψυχολογική στήριξη  Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών και την ευθύνη του συντονισμού της έχει ο Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος Κλινικός Ψυχολόγος BA, MSc – Ψυχοθεραπευτής Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy, BACP Member.

  Η συχνότητα της ομάδας θα είναι ανά 15 ημέρες με διάρκεια 2 ωρών τη φορά και  θα αποτελείται στο μέγιστο από 12 άτομα ενώ η διάρκεια κάθε κύκλου περιλαμβάνει ένα ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριο – Ιούνιο). Να υπενθυμίσουμε ότι βασικοί στόχοι της ομάδας ήταν και είναι, το μοίρασμα, το δέσιμο των μελών, η συναισθηματική αποφόρτιση, η ψυχολογική υποστήριξη και η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.

  Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27510-68858 καθημερινά 10.00-13.00 και Τετάρτη απόγευμα 18.00-21.00

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ