Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣυμφώνησαν Νίκας και Σιδέρης για νέο χλοοτάπητα και αποδυτήρια στο γήπεδο Δρεπάνου

Συμφώνησαν Νίκας και Σιδέρης για νέο χλοοτάπητα και αποδυτήρια στο γήπεδο Δρεπάνου

Μια πολύ σημαντική είδηση έγινε γνωστή σήμερα και αφορά τουλάχιστον δύο  ομάδες και ακαδημίες της Αργολίδας που έχουν έδρα το ίδιο γήπεδο. Πρόκειται για το γήπεδο Δρεπάνου, για το οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης έπεισε τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ότι υπάρχει τεράστια ανάγκη να συντηρηθεί.

Η άψογη συνεργασία Νίκα – Σιδέρη τους τελευταίους μήνες φέρνει ακόμη ένα  σημαντικό αποτέλεσμα προϋπολογισμού 300 χιλιάδων ευρώ για τις αθλητικές υποδομές της Αργολίδας.

Για το θέμα αυτό μας ενημερώνει σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης λέγοντας:

“Πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη 10 Αυγούστου συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτης Ε. Νίκας στην Τρίπολη παρουσία του επί σειρά ετών Προέδρου και παράγοντα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Asteras Drepaniakos Αστέρα Δρεπανιακού Kostas Trakas Τράκα Κωνσταντίνου.

Ενημερώσαμε τον Περιφερειάρχη για τις φθορές του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπέδου του Δρεπάνου μετά από τη μεγάλη χρήση που γίνεται από τις ομάδες του πρώην Δήμου Ασίνης καθώς και από τις ακαδημίες την τελευταία δεκαπενταετία. Αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπέδου του Δρέπανου καθώς και τη δημιουργία νέων προκατασκευασμένων αποδυτηρίων προϋπολογισμού 300.000 ευρώ για την εξυπηρέτηση των ομάδων και των ακαδημιών.

Απομένει τώρα η αγαστή συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ