Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑ "Νέα Πελοπόννησος": Προσβλητική για τους πληγέντες κατοίκους των περιοχών της Μεσσηνίας, της...

 “Νέα Πελοπόννησος”: Προσβλητική για τους πληγέντες κατοίκους των περιοχών της Μεσσηνίας, της Λακωνίας και της Αρκαδίας η οικονομική ενίσχυση

Απόλυτα προσβλητική για τους πληγέντες κατοίκους των περιοχών της Μεσσηνίας, της Λακωνίας και της Αρκαδίας που επλήγησαν από την επέλαση των πυρκαγιών, η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την οικονομική ενίσχυση των Δήμων και της Περιφέρειας.

Τα «ψίχουλα» που αναφέρονται στην απόφαση και αφορούν το Δήμο Ανατολικής Μάνης με χρηματοδότηση 50.000€ και το Δήμο Πύλου-Νέστορος με χρηματοδότηση επίσης με 50.000€ είναι ελάχιστα μπροστά στο μέγεθος των καταστροφών.

Ο κ. Βορίδης με την απόφαση του αυτή εξαιρεί εντελώς τους Δήμους Μεγαλόπολης, Οιχαλίας και Γορτυνίας, περιοχές στις οποίες υπάρχουν πολύ μεγάλες ανάγκες για την αντιμετώπιση των ζημιών και των καταστροφών από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Καλούμε τον κ.Υπουργό άμεσα να προβεί στην αναμόρφωση του καταλόγου των Δήμων που επιχορηγούνται, προσθέτοντας το σύνολο των Δήμων που επλήγησαν και αυξάνοντας το ποσό της χρηματοδότησης τους.

Η αδράνεια και η ραστώνη που βρίσκεται ο κ.Νίκας, σε σχέση με τη διεκδίκηση υπέρ των συμφερόντων των πολιτών της Πελοποννήσου, δεν θα επιτρέψουμε να στερήσει στους πληγέντες Μεσσήνιους, Λάκωνες και Αρκάδες πολίτες αυτά που τους αξίζουν!

 “Νέα Πελοπόννησο”  Πέτρου Τατούλη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ