Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑDiomidis Handball Club: Μπράβο στα παιδιά που μπήκαν στην τετράδα και προχωρούν...!!!

Diomidis Handball Club: Μπράβο στα παιδιά που μπήκαν στην τετράδα και προχωρούν…!!!

Η ομάδα των Παίδων του ΔΙΟΜΗΔΗ εξασφάλισε την είσοδο στην τετράδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ρίχνεται αύριο στη μάχη των μεταλλίων.

Είναι λίγοι, αλλά δεν τους νοιάζει γιατί είναι μια γροθιά, το βλέπεις στις αντιδράσεις τους σε κάθε γκολ, σε κάθε πετυχημένη άμυνα.
Είναι κουρασμένοι (έχουν δώσει 4 αγώνες σε 46 ώρες), αλλά δεν πτοούνται, περίμεναν με λαχτάρα αυτούς τους αγώνες μετά από τόσους μήνες απραξίας. Θα ήθελαν να έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια (μόνο δύο επίσημα) πριν την τελική φάση για να προετοιμαστούν καλύτερα, αλλά δεν το έβαλαν κάτω.
Γιατί είναι Λύκοι και αυτοί, μπολιασμένοι με το μέταλλο του μαχητή από τον προπονητή τους Αντώνη Δάσκαλο. Αποφασισμένοι να μπαίνουν με πάθος και πείσμα να διεκδικήσουν τη νίκη σε κάθε αγώνα, με όλες τους τις δυνάμεις και να φεύγουν με ψηλά το κεφάλι από το παρκέ.
Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο και στα τελευταία αυριανά ματς. Είμαστε περήφανοι για όλα όσα έχετε πετύχει και είμαστε βέβαιοι πώς και αύριο θα σας θαυμάσουμε να αγωνίζεστε με το γνωστό πάθος σας και να τιμάτε τη φανέλα και το σήμα που φέρετε στο στήθος σας! Έχετε τη στήριξη και τις ευχές όλων μας. Η σκέψη μας κοντά σας!!!
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο σε αυτές που πέρασαν στην τελική φάση. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, με την απειλή του κορονοϊού ανά πάσα στιγμή, με αυστηρά πρωτόκολλα προετοιμασίας και αγώνων και με ακραίες καιρικές συνθήκες έδωσαν όλα τον καλύτερο εαυτό τους.
Η σύνθεση της ομάδας:
(Αντώνης Δάσκαλος): Αγγελόπουλος Χρήστος, Γιαννόπουλος Γεώργιος, Διονυσόπουλος Αλέξανδρος, Θεοφανόπουλος Κων/νος, Ιωαννίδης Κων/νος, Καρκαγγέλης Αντώνιος, Κώστούλας Δημήτριος, Μητσόπουλους Ιωάννης, Ντάκαρης Ιωάννης, Ορφανός Περικλής, Ρούμπος Χρήστος, Σουλτανίδης Φίλιππος, Χιόνης Γεώργιος, Χρόνης Κων/νος-Ταξιάρχης.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ