Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΠρος υλοποίηση το έργο περίφραξης της Διώρυγας στον Ισθμό της Κορίνθου, συναίνεσε...

Προς υλοποίηση το έργο περίφραξης της Διώρυγας στον Ισθμό της Κορίνθου, συναίνεσε το Υπερταμείο

Συναινεί η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ) -γνωστότερη ως Υπερταμείο- στο αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να παρέμβει εκατέρωθεν της διώρυγας στον Ισθμό της Κορίνθου για να εκτελέσει εργασίες περίφραξης.

Αυτό σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ Γρηγόρης Δημητριάδης σε επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος είχε διατυπώσει το εν λόγω αίτημα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, “είναι επιτρεπτή η τοποθέτηση συρμάτινου πλέγματος εντός της ακίνητης περιουσίας της διώρυγας και σε απόσταση 10 μέτρων από το χείλος του καναλιού, για λόγους επαρκούς διασφάλισης της ανθρώπινης ζωής”.

Καταλήγοντας, ο Γρ. Δημητριάδης εκφράζει προς τον περιφερειάρχη “τις ευχαριστίες της ομάδας του Υπερταμείου, αλλά και εμένα προσωπικά, για την υποστήριξη που παρέχετε στην λειτουργία της ΑΕΔΙΚ (Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου)”.

Ικανοποίηση εξέφρασε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, σημειώνοντας ότι πλέον μπορεί να ξεκινήσει η υλοποίηση της προϋπολογισμού περί τις 850.000 ευρώ παρέμβασης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκτιμώντας ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ