Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑH Σπάρτη θα είναι από τις πρώτες πόλεις στην Ελλάδα που...

H Σπάρτη θα είναι από τις πρώτες πόλεις στην Ελλάδα που θα αποκτήσουν ανοιχτό κέντρο εμπορίου

Στην τελική ευθεία υλοποίησης βρίσκεται πλέον το πιο σημαντικό έργο που θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης  συνολικού προϋπολογισμού 1.814.991,50 ευρώ και υλοποιείται σήμερα σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή,

όπου η  Σπάρτη θα  είναι από τις πρώτες πόλεις στην Ελλάδα που θα αποκτήσουν ανοιχτό κέντρο εμπορίου.

Την Τρίτη 27/7 μετά από  κοινή συνέντευξη Τύπου του Δήμου Σπάρτης με τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης όπου αντιπροσώπευαν ο  πρόεδρος Π.Φλώρος,ο Αντιπρόεδρος Κ.Αλεξανδροπουλος και ο Γ.Γραμματέας Ι.Καρβουνιάρης σε επίπεδο συνεργασίας για την έναρξη  των εργασιών του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου όπου θα ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο σύμφωνα και με τη δημοτική αρχή.Το εργο θα αναπτυχθεί στα  τετράγωνα που περικλείουν οι οδοί Αγησιλάου, Βρασίδου (τμήμα της Κ. Παλαιολόγου) Αγ. Νίκωνος και Λυκούργου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση οπου η σχέση Εμπορικού συλλόγου και δημοτικής αρχής  περιβάλλεται από ένα άριστο κλίμα συνεργασίας και συντονισμού ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα στην διεξαγωγή ενός  έργου  που θα αλλάξει μεγάλο κόμματι της εμπορικής εικόνας της πόλης μας.

Με υπομονή θα ανταπεξέλθουμε συνάδελφοι στην οποία ταλαιπωρία που θα δημιουργηθεί τους μήνες κατασκευής του έργου.”η όχληση προσωρινή το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ