Υλικά
1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού νερό
5 κούπες καρπούζι χωρίς κουκούτσια
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά
Όταν αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε
Αφήνουμε να κρυώσει
Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το λεμόνι.
Προσθέτουμε και το σιρόπι και τα πολτοποιούμε ξανά
Μοιράζουμε το μείγμα σε παγοθήκες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη
Όταν παγώσουν πολύ καλά και πρόκειται να σερβίρουμε, αδειάζουμε τα παγάκια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν σαν χιόνι
Γεμίζουμε παγωμένα ποτήρια και διακοσμούμε με μικρές φέτες καρπούζι.
Άργος: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 20 θέματα Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα…
Η Πρωτομαγιά, γνωστή και ως Ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς ή Διεθνής Ημέρα των Εργατών, έχει…
Η Μεγάλη Δευτέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ιωσήφ, του γιου του Ιακώβ, που αναφέρεται…
Ο ΕΦΕΤ ενημέρωσε για την ανάκληση φρέσκων ζυμαρικών από την Ιταλία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση…
Ενα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή έναν 15χρονο σημειώθηκε εχτές το μεσημέρι στην Αργολίδα.…
Σύσκεψη του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις…