Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠρόγραμμα πλυσίματος δρόμων ξεκίνησε ο τομέας καθαριότητας του δήμου Άργους-Μυκηνών

Πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων ξεκίνησε ο τομέας καθαριότητας του δήμου Άργους-Μυκηνών

Μεγάλο πρόγραμμα πλυσίματος οδών, διαβάσεων, πεζοδρομιών και κοινόχρηστων χώρων ξεκίνησε ο τομέας καθαριότητας του δήμου Άργους-Μυκηνών.

Μετά τις 11 το βράδυ για να μην ενοχλείται, κατά το δυνατόν, η ζωή της πόλης, συνεργεία του δήμου θα πλένουν με ειδικό υγρό ούτως ώστε ο δήμος μας να είναι ακόμη πιο καθαρός.

Η προσπάθεια αυτή έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες για καθαρισμό των αυτοκόλλητων από τις ταμπέλες, καθαρισμό εισόδων των οικισμών από σκουπίδια που πετάνε οι ασυνείδητοι οδηγοί, απολύμανση και απόσμηση κάδων, εκστρατεία εναντίον της αφισοκόλλησης και της ανεξέλεγκτης επικόλλησης αγγελιόσημων από τα γραφεία τελετών,
καθαρισμός τσιχλών από τις πλατείες με ειδικό μηχάνημα καθαρισμού, πρόγραμμα βαψίματος κάδων και πολλά άλλα.

Και όλα αυτά σε έναν δήμο που εκτείνεται σε χίλια τετραγωνικά χιλιόμετρα και αποτελείται από σαράντα περίπου δημοτικές κοινότητες και πολύ περισσότερους οικισμούς, με ελάχιστο προσωπικό και πεπαλαιωμένο εξοπλισμό ο οποίος όμως σύντομα και αυτός θα αντικατασταθεί αφού ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για αγορά δέκα απορριμματοφόρων και ενός πλυντηρίου κάδων.

Ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν καθαρότερο Δήμο. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλες και όλους αρωγούς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ