ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Συμμετοχή των μελών μας στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου 2021

Έκθεση Βιβλίου
Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου
- Advertisement -

Θα επιθυμούσαμε να ενημερώσουμε τα αγαπητά μας μέλη, το κοινό μας και εν γένει τη Πόλη του Ναυπλίου

ότι στις 12/7/2021 δημοσιεύθηκε ως αποκλειστικό ρεπορτάζ από https://www.argolidamagazine.gr/ μία είδηση σχετικά με πιέσεις που άσκησε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου για ακύρωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου 2021, κατά τα αναγραφόμενα του δημοσιεύματος.

- Advertisement -

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι απολύτως ανακριβές και δημιουργεί μόνο παραπληροφόρηση και σύγχυση.

Καμία έκθεση δεν ακυρώθηκε.

Δεν κατανοούμε την σκοπιμότητα αυτού του περιεχομένου.

Ουδέποτε ο Σύλλογος προέβη σε τέτοια ενέργεια, σε ένα θεσμό για τη πόλη, που στόχο έχει τη προβολή των βιβλίων , την παρότρυνση αγάπης προς το βιβλίο και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.

Η αγαστή συνεργασία, με το Δήμο Ναυπλιέων και το ΔΟΠΠΑΤ , δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί από ανακριβή δημοσιεύματα, και μάλιστα χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών.

Η συμμετοχή των μελών μας στην Έκθεση ,μέσω του Συλλόγου μας και η συνεννόηση που υπήρχε και υπάρχει από όλες τις πλευρές αποδεικνύει την ορθότητα των παραπάνω.

Επιθυμούμε να διορθωθεί και να παρθεί πίσω αυτή η παραπληροφόρηση , έτσι ώστε να μην υπάρχει ίχνος μεμπτού σημείου, καθώς και να γίνει διάψευση των δημοσιευμάτων καθ΄ ότι η έκθεση βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από 30/7/2021 έως 22/8/2021, όπως ήδη είναι γνωστό.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

- Advertisement -

________________