ΥΛΙΚΑ
1 φρέσκος ανανάς
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 φυτική σαντιγί
1 κιλό γιαούρτι με 2% λιπαρά
Λίγο γλυκό κρασί
Φέτες από ακτινίδιο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τον ανανά, ψιλοκόβετε τις φέτες και κρατάτε λίγο για το γαρνίρισμα.
Φτιάχνετε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες, τον βάζετε σε ένα μπολ για να κρυώσει. Χτυπάτε καλά τη σαντιγί και προσθέτετε το γιαούρτι. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, σταματάτε το χτύπημα και προσθέτετε το ζελέ ανακατεύοντας ταυτόχρονα. Έπειτα ρίχνετε και τον κομμένο ανανά και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε το γλυκό μέσα σε ένα γυάλινο μπολ, το στρώνετε καλά, το σκεπάζετε με μια μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο. Όταν το βγάλετε για να το σερβίρετε, γαρνίρετε φέτες από ανανά και ακτινίδιο
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Γ Α Σ Πολυνίκη Ναυπλίου για την πρώτη θέση…
Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου τιμά την 1η Μάη ημέρα πάλης διεκδίκησης και αλληλεγγύης της…
H Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συγκεντρώνει τρόφιμα με σκοπό να διανεμηθούν σε…
Οι ΦΙΛ.Μ.Α (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας) διοργανώνουν το 1ο οδοιπορικό με μηχανές στους εγκαταλελειμμένους σταθμούς του…
Κατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 19:00, δίπλα από το λιμάνι του…
Το Σάββατο 27 Απριλίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 9oυ Mediterranean Yacht Show στην…