ΥΛΙΚΑ
1 φρέσκος ανανάς
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 φυτική σαντιγί
1 κιλό γιαούρτι με 2% λιπαρά
Λίγο γλυκό κρασί
Φέτες από ακτινίδιο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τον ανανά, ψιλοκόβετε τις φέτες και κρατάτε λίγο για το γαρνίρισμα.
Φτιάχνετε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες, τον βάζετε σε ένα μπολ για να κρυώσει. Χτυπάτε καλά τη σαντιγί και προσθέτετε το γιαούρτι. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, σταματάτε το χτύπημα και προσθέτετε το ζελέ ανακατεύοντας ταυτόχρονα. Έπειτα ρίχνετε και τον κομμένο ανανά και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε το γλυκό μέσα σε ένα γυάλινο μπολ, το στρώνετε καλά, το σκεπάζετε με μια μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο. Όταν το βγάλετε για να το σερβίρετε, γαρνίρετε φέτες από ανανά και ακτινίδιο
Με SMS ή email θα υπενθυμίζεται στους κατόχους πυροβόλων όπλων να ανανεώσουν την άδειά τους.…
Ψυχρό μέτωπο φέρνει θυελλώδη βοριά και αισθητό κρύο το Σαββατοκύριακο, η πτώση της θερμοκρασίας θα…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25…
Σήμερα το πρωί Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 , στην παραλιακή οδό Δαλαμανάρας - Νέας Κίου…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…